Äntligen fri !



image22



Äntligen är allting klart. Sista läxan gjorde jag i förrgår och nu är även alla lektioner slut. Nu väntar en vecka full med bara festande och roliga saker. Detta är ju vad jag har längtat efter och tjatat om hur många månader som helst på bloggen och nu när är den tiden äntligen här.

Samtidigt som jag är väldigt glad så kan jag inte undgå att det känns overkligt. Studenten har varit så avlägsen hela tiden och nu när den väl är här så kan man inte riktigt greppa det. Jag ska verkligen sluta skolan och bli fri att göra precis vad jag vill. Det känns som att jag har bestämt mig för att jobba ett år nu, även om jag blir antagen till högskola.

Om jag får ett bra jobb dett vill säga. Känner seriöst inte för en sommar på DHL i Klippan och hoppas djupt och innerligt på att Jack&Jones på Väla ska ge mig tjänsten där. Jag är ju verkligen gjord för jobbet i en sådan butik kan man ju lugnt säga. Funderar på att åka dit någon gång inom det närmaste och kolla hur det ligger till, kanske kan pressa lite extra då också.

Dock så känner jag inte för att tänka på sånt just nu. Ska på studentbalen på Sofiero imorgon och det ska bli sjukt roligt. Fracken är fixad och jag funderar på om jag ska hänga med limon som några i min klass har bokat, jävligt lockande! Dock har jag fått två bordsdamer som inte är det vackraste precis, vilket jag är jävligt besviken över. Det känns som om jag kommer att sitta och hålla käften hela kvällen för jag orkar seriöst inte sitta och snacka med två fjantar. Får mingla runt och hitta någon snygging att umgås med istället. Det är ju bal och då ska allt se bra ut, även sällskapet och resten kan dra någon annanstans.

Efter själva bjudningen och den klassiska dansen ska vi fortsätta festandet på The Tivoli inne i stan, var annars liksom. Så glad att jag inte ska festa där på min student också för man blir seriöst trött på det stället. Majoriteten av folket som brukar vara där är skumma flummare och liknade och sådant orkar jag inte med. Imorgon kommer det ju vara mer blandat vilket är tur.
Hoppas på en rolig kväll och att det blir en kväll som man sent kommer att glömma!!

Ha en bra studentbalstorsdag  ! ^^ Kisses for my bitches !

100% tristess


image41


Hur död kan en helg vara på en skala? Jag vet för just nu är allting bara så jävla grått och tråkigt. Har varit runt lite överallt med päronen i förmiddags (jippi) och som ni kan förstå så var ju inte det världens roligaste grej precis. Sen kom jag hem, käkade och sen drog jag till Jonne och hängde med honom och Andy. Alltid kul att vara med polare men önskar att man hade haft något riktigt att göra istället för att bara sitta hemma hos Jonne och spela Xbox 360. Har i och för sig aldrig provat 360 så det var skoj plus att Jonne och Andy alltid är softa att vara med men det hade varit kul med en riktigt stor fest med ordentligt med sprit istället, hade kunnat behöva det just nu.

Jag trodde ju att helgen skulle bli mer händelserik. Började med en soft födelsedagsfest hos Balla, som fyllt 18, igår. Tack så mycket för en trevlig kväll och allt det där Balla ^^. Sen kom denna gråa och tråkiga lördag som inte innehåller något kul alls.
Vet inte var folk håller hus och min baby är med sin kusin i Småland så henne kan man inte heller vara med, segt som fan (!!!).

Morgondagen ser ju inte speciellt mycket bättre ut heller eftersom jag är fullt medveten om att jag måste plugga färdigt de sista av mina 5000 uppgifter så att alla betyg blir som de ska.

Tänk, efter måndag är jag fri att göra vad jag vill eftersom alla betyg är satta och inget nytt kan tillkomma. Ska bli riktigt kul att gå på skolbalen på torsdag också, bara jag inte hamnar bredvid någon råful tjej för då spyr jag nog och kastar ut henne. Så håll tummarna för att jag hamnar bredvid någon het ;).

Ha det bra alla ! Kisses for my bitches !

What a fucking week..



Att jag sitter uppe såhär sent är nog inget som någon av er tycker är ovanligt, i alla fall inte för er som känner mig. Men för ovanlighetens skull har jag gjort något nyttigt. Hör och häpna, jag har faktiskt pluggat till provet i matte som jag ska ha imorgon. Är nervös som fan eftersom detta provet verkligen är hyperviktigt för mig men det ska nog gå skitbra, har ju pluggat och förstår det mesta så varför oroa sig då? *andas djupa andetag*

Detta är ju inte det första provet denna veckan heller, satt i tre timmar (!!) i tisdags och skrev nationellt prov i tyska som jag bara är halvsäker på men det ska förmodligen också ha gått bra. Min gamla tyskalärare sa att jag hade oanade tallanger inom just tyska och det får man ju lita på då tycker jag.
Förutom att plugga till prov så har jag jobbat mig igenom de 5000 uppgifterna som jag tidigare berättat om och jag börjar faktiskt bli klar, vilket känns jättebra. Dock fick jag reda på idag att samhällsuppgiften som jag trodde var till måndagen efter balen i själva verket är till denna måndagen (!!). Ännu en arbetsuppgift är ju precis vad jag behöver i min stressiga tillvaro xD. Samtidigt känns det bra att veta att efter måndag är allting slut och jag kan softa som jag brukar göra och kanske må bra, till skillnad från denna veckans dagar som mer eller mindre har plågat mig.
Dock finns där vissa roliga inslag i tillvaron också. Idag när jag och Danne var på väg ner mot stan så stannade jag för att ta en Metro. Precis när vi står där så kör där förbi en blå skåpbil i full fart och någon med äkta bonnläpp-dialekt skriker "VITA BÖGIGA BRALLOR"  Detta var då antagligen riktat mot mina vita jeans, men bonnläppar har ju aldrig haft stil så det ska de inte ha skulden för. Först stod jag och Danne bara och kollade på varandra för det är ju inget normalt beteende att köra runt i skåpbil och vråla, särskilt inte när rösten låter som om man var uppfödd bland grisar och kor. Sen började vi bara garva för att det var så jävla mobbat. Så visst händer det roliga grejer också ;D.

image38

Men nog om min aningen fuckade vardag, vi byter istället ämne till biobesöket i onsdags. Såg ju Pirates of the Caribbean 3: "Vid världens ände" med Balla, Nicke och mina älskade luder. Slår vad om att Johnna var lite packad,  vi börjar ju bli vana vid att se henne i detta tillstånd ;D. Men nu tillbaka till filmen, kan lätt säga att jag tyckte att det var den bästa i trilogin och att den har bland de bästa filmslut jag någonsin sett. Även humorfaktorn är högre än någonsin, till och med cepet Orlando Bloom kan skämta i den här och då har det verkligen gått långt. Dock satt jag den mesta tiden och skrattade åt Johnny Depp och dregglade över Keira Knightley som var riktigt het som vanligt. Kort sagt är det en väldigt sevärd film som verkligen alla borde se!

Något som jag inte heller får glömma att nämna är ju det att allas vår lilla Robert Nicolai Balla fyllde 18 igår. Grattis på födelsedagen, hiphip hurra osv. ^^. Hann tyvärr inte gratta eller något sånt på den stora dagen på grund av plugget (hemskt när skolan är så viktig att den går före vänner ellerhur ?) men vi ska hem till honom imorgon och tills dess ska jag ha brainstormat fram en bra födelsedagspresent.

Fick ju min första lön idag så det är ju självklart att jag måste ut på stan imorgon då och sätta sprätt på lite pengar. Dock hade f*ttorna glömt att jag även jobbade på Valborg så några hundralappar fattades det men summan blev ändå helt okej så jag gnäller inte. De kommer att finnas på lönen nästa månad istället och det är jävligt bra med lite extra pengar på den eftersom jag bara kommer att få lön för en arbetsdag då. Men just nu är det enda jag tänker på att jag har tusenlappar att spendera och detta ska jag göra imorgon efter provet som belöning för att jag varit så duktig (som alltid alltså ^^).

Wish me luck at the test and all the other shit I have to do ! Kyssar på tjejerna !

It's almost over..



image37


Usch, har försökt plugga men det går inte speciellt bra. Rummet är fan som en jävla bastu idag så man kan inte koncentrera sig och allt är allmänt segt, BAH ORKA !! Tur att man bara har ungefär två veckor kvar, sen tar jag STUDENTEN !!
För övrigt är allting bra, hade en lektion idag och det var ett prov som tog mig högst 5 min att göra och jag vet att jag har alla rätt så så långt är allt bra.
 
Utnyttjade all den lediga tiden till att köpa en iPod-strumpa till min iPod för att undvika repor (och ja den är ROSA haha xD) plus att det blev en runda i solariet. Snart student ju och då måste man vara grillad ;).
Efter solariet tog jag mig ner till Knutan där jag träffade Sara H, Balla och Ellepellepelllz. Jag och Balla passade på att hänga med Elle hem och mobba hennes kattungar lite. Katungar är alltid så sega, bland annat satt den ena och stirrade på min mobil när jag spelade musik på den som om han var helt paralyserad, haha xD.

Vid fem tog jag och Balla bussen till Ekeby, vi fick vänta ute några minuter i det varma sliskiga jävla vädret innan bussen kom. Till vår stora glädje hade denna bussen något som kallas AC så det blev en skön tur hem, tyvärr fick man gå ut i det varma vädret en kvart senare men då var man lite mer avkyld i alla fall ^^.
När jag kom märkte jag att det var ännu varmare inomhus än ute så jag slog upp mina fönster på vid gavel och har dem fortfarande öppna men fortfarande är han svinigt varmt, PALLA !!
 
Nationella prov i tyska steg 4 imorgon och sen ska man hem och fortsätta pluggandet i ännu värre takt än innan, hur ska man överleva?
Det är en jävla tur att helgen har varit soft i alla fall. I fredags hade Johnna fest som flippade rätt mycket. Folk låg och bölade överallt och fula flummiga esteter sprang runt överallt och Johnna själv låg däckad med någon skumm jävel i sin lillasysters rum. Det som dock tog priset den kvällen var när Lotti kommer och säger att någon av hennes *trevliga* kompisar påstår att jag snackat skit om hans polare och därför skulle någon nita mig med gnogjärn. Jag bara "Jaha ? visste inte ens att de hade varit här men okej ?" haha ^^. Dock ångrade de sig och jag slapp hamna i bråk den kvällen också.

Jag har seriöst en skumm förmåga att få folk (killar) att känna sig hotade eller förolämpade bara jag entrar rummet. Senast idag fick jag även veta att en tjejkompis ex hatar mig hur det nu går ihop eftersom jag varken har sett eller träffat människan. Känns som om jag inte är så lång bit ifrån att vara mänsklighetens största hot när man hör sånt.

Nu ska jag lägga upp planering för mitt pluggande inför det närmaste dagarna, känns som jag har 5000 uppgifter som ska vara klara tills på fredag. Betygen sätts ju på måndag så det gäller att bli klar. Som om det inte var nog har jag ett matteprob på fredag också, jippi liksom. Men jag fixar väl detta också precis som allt annat, man är ju inte kung för inget ;).

Pussar från killarnas största hatobjekt och flickornas älskling ! ;D 

Sega tisdagen avklarad



image35

En kopp av det där hade verkligen inte suttit fel innan idag, så seg som jag var men tråkigt nog hade jag ingen tid över för att gå och handla. Annars är cappuccino en riktigt livräddare när dagen är segare än segast.
Vad kan man då säga om denna tisdag? Jo just det, den har såklart varit seg men samtidigt ovanligt bra.

Började morgonen med att vakna för sent, såklart, men kung som jag är så hann jag ändå med bussen precis som jag skulle, trotts att jag flummade runt precis som vanligt, och var i skolan i god tid. Men då kommer vi till dilemma nummer två, jag hade ingen koll på vart vi skulle ha näringsläralektionen så jag väntade såklart på fel ställe. Efter tjugo minuter undrade jag varfan kärringen och resten tog vägen så jag gick och satte mig i mediateket och tänkte vara duktig nu när lektionen ändå var inställd, trodde jag i alla fall. Efter en stund dyker två typer från klassen upp och jag får veta att vi hade redovisningar i en annan sal, mailade min lärare och berättade men hon sa att det var jag som hade missat info (hon är så jävla torr och tråkig !!). Men å andra sidan blev jag helt klar med min redovisning plus att jag blev halvt klar med en redovisning i ett annat ämne så jag lämnade mediateket jävligt nöjd.
Sen blev allting segt genom resten av dagen, fyfan för att gå till fem säger jag bara. Tur att man får lite kompensation imorgon i form av en nästan helt ledig dag. Ska bara in och fixa lite smågrejer, hämta ut min balbiljett, köpa kostym till studenten om jag orkar osv, men sen gör jag precis vad jag vill resten av dagen. Härligt som fan ska ni veta!

Ha det bra alla ! Kisses on the girl !

Hej Hej Sommar !


image34



Det är måndagkväll och jag gör som vanligt inget vettigt. Msn som vanligt och lyssnar på Lotteri med Winnerbäck (ja jag vet, jag är skumm). Idag har vädret varit en aning tråkigt men helgen har varit helt underbar, sommarväder är fan det bästa som finns !!
Denna måndagen har varit en väldigt ovanligt måndag eftersom jag har hunnit med ovanligt mycket, brukar alltid annars vara den segaste dagen på veckan. Jag slutade tidigare idag eftersom vår näringsläralärare för en gångs skull var SNÄLL (!!!) och lät oss gå tidigare.
Jag skyndade mig ner till centrum för att prova ut en frack till skolbalen i slutet på månaden. Hade varit där tidigare på dagen också men då var filuren som äger butiken inte där såklart utan skulle inte komma tillbaka förrän vid två. När jag nu då kom ner vid tre så var han i och för sig där men tydligen var han upptagen med något och bad mig komma tillbaka en timme senare, snacka om att jag blev lack.
Istället för att bara gå och slå igen tiden någonstans i stan så tog jag bussen ut till Väla där jag fått ett tips om att J&J sökte personal just nu plus att jag sedan länge har tänkt att lämna in en CV på Carlings nu inför sommaren. Tjejen på J&J ställde många frågor som jag svarade bra på och chefen på Carlings känner jag ju redan lite så det känns som om att jag har en bra chans att få på båda ställena. Jag har ju redan ett jobb med en hyfsad lön men hårt arbete är inte riktigt min stil, trivs mer med att glida haha ;D.
När jag sen kom tillbaka till stan gick jag direkt till stället där jag skulle hyra frack och allt gick väldigt fort, tog i princip bara en kvart, så jag hann med bussen hem vid tjugo i fem. Jag gjorde alltså allt på mindre än två timmar (!!!), det kan man kalla snabba ryck tycker jag.

Bra start på en ny vecka tycker jag med tanke på att förra veckan mest var en softvecka. Skolan började inte förrän på onsdagen eftersom det vara första maj och Valborg måndag-tisdag vilket jag var mycket nöjd med.

onsdagen hände i princip ingenting, segade mig igenom igenom en biologilektion och en religonslektion och slutade härligt tidigt redan kvart i tolv.

Torsdagen är min korta dag och slutade redan efter första lektion vid tio. Stack därför med Danne ut på stan och kollade vilka ställen som hyrde ut frack nu inför balen. Hittade två ställen, det ena fattade man inte vad säljaren sa eftersom han bröt som fan. Den andra verkade vara ägd av en jävla häxa, hon såg fan inte normal ut och kärringen som satt bredvid hade ett öga som var större än det andra så det lämnade jag illa kvickt. (Tur att morsan hade kontakter i en fin affär så att jag slapp handla av de idioterna xD)
På kvällen var jag med några polare och såg förhandsvisningen av Spiderman 3 i Ängelholm. Riktigt bra film trotts att det hände så mycket, ingen risk att man blev uttråkad i alla fall ^^. Tidningarna gav den dålig kritik men jag ger den lätt tio utav tio möjliga. Innan vi skulle se filmen var vi på en pizzeria som tydligen var Olympisk mästare i pizzabakning osv. Tjejen som serverade råkade tappa Jeppes ena pizza-slize på golvet men vi tänkte inte mer på det. Precis innan vi ska gå kommer det in en helt ny pizza som ingen hade beställt och alla kollade på varandra som frågetecken, då får vi veta att vi fått den eftersom de tappade EN bit på golvet tidigare. Snacka om att man ska käka där oftare och fälla den som serverare så att den tappar en eller två bitar haha xD.

Fredagen var också en mycket soft dag, slutade vid lunch och drog även denna dag ut på stan för att göra ärenden inför studenten. Idag gällde det kostym till själva studenten men där jag skulle köpa hade tydligen sålt slut på de vanliga storlekarna men skulle få in nya någon gång under veckan. (Var där även idag men det fannas inga idag heller så han fick mitt nummer så får han ringa mig istället)
Ingen givande eftermiddag helt enkelt så jag drog hem och väntade mig att det skulle bli en mjukisfredag hos Jonne men framåt kvällen ringde Ricky och det slutade med att vi drog på streetrace inne i stan. Polisen kom två gånger så alla fick flytta sig men det var ändå kul och bättre än att bara sitta hemma !

Ja lördagen går vi inte så mycket in på. Kan bara säga att jag låg och solade på dagen och kvällen innehöll en del Jägermeister, öl och kroggar xD.

Jag vaknade tidigt igår, söndag, med en världens bakfylla och jag skojar inte när jag säger att min lever dunkade lika mycket som mitt hjärta. Klockan var då runt sju men jag orkade inte krypa ut i köket och göra frukost förrän klockan var runt tio. När jag tryckt i mig mina bullar och kände att jag kunde stå på benen och gå normalt så gick jag ut i solen och somnade där till någon gång vid fem. Drog till Jonne där Ricky redan var och hade kommit på att han skulle kalla mig för geten (? xD). Vi stack ut en runda i byn och njöt av det soliga vädret, så skönt att sommaren nästan är här på riktigt.
Ricky stack hem och käkade efter ett tag och sen ville han ut och spela fotboll, Jonne ville som vanligt men jag dissade och drog hem istället. Klart fotboll kan vara kul men inte för ofta xD.

I morgon är det tisdag vilket innebär lång tråkig dag. Tar bussen fem i sju och åker inte hem igen förrän fem över halv fem (!!!). Avslutar med tråkig tyska men vi tittar just nu på en film vilket är jävligt skönt. Alla tyskalektioner där kärringen håller käften är bra tyska lektioner, finns inte många människor som är så störiga och på påfrestande som den. Men får se det positivt, om ett dygn är tisdagen över ;D.

Ha det bra alla ! Kisses on you Sanna !

Sköna maj välkommen



image33


Nu är det officiellt vår. Vintern är borta och sommaren närmar sig. Fan vad man längtar till studenten nu, vill bara sluta och påbörja något nytt.

I förrgår var det Valborg men jag kan inte påstå att jag hade roligt direkt.
Dagen började för mig kvart i fem på morgonen eftersom jag började jobba klockan sju och bussen till Klippan gick tio i sex. Det första jag fick göra när jag kom dit var att lasta av en hel container med kaffekokare och lasta dem på pallar, trodde fan att det aldrig skulle ta slut men till sist nådde jag väggen i containern och kunde äntligen pusta ut. Efter rasten kom chefen igen och sa att han hade ett jobb på lagret till mig och jag bara tänkte "ååhnej inte fler kaffekokare" men det visade sig att en filur på kontoret behövde hjälp med några skyltar som skulle lamineras, märkas med rätt nummer och sättas upp i de olika lagergångerna. Resten av dagen satt jag alltså på kontoret och fixade med dessa skyltar, bättre kunde det inte bli.

När jag slutat sprang jag till bussen, bytade till tåg i Åstorp och hann precis med bussen hem till Ekeby. Nu var det ju bråttom eftersom jag visste att jag inte skulle vara i Ekeby förrän vid sex-tiden och bussen till stan skulle gå tjugo i sju. Jag vet inte hur jag lyckades hinna med att äta, duscha och fixa till mig och ändå vara tidig till bussen men det gick tydligen.
På bussen träffade jag Sanna min babe och alla de andra och inne på Knutan träffade jag Danne. Danne och jag var bjudna på förfest hos en tjej i klassen så vi stack nästan direkt. Det var helt okej, vi drack och hade ganska roligt faktiskt. Danne försökte leka gymnast och skulle stå på händer men slog över och landade i en blomkruka istället. Vid tolv tog vi bussen till stan och drog in på krogen. Sen ringde Sanna och jag gick självklart och mötte henne. Jag tyckte redan då att kvällen var körd och orkade därför inte dra vidare till någon annan fest. Sanna, som var halvt väck, var inte heller så sugen på att fortsätta festa så vi drev mest rundor med resten av folket tills bussen gick till Bårslöv fem i halv tre. Jag sov och hade myspys hos Sanna som vanligt men var tvungen att åka tolv dagen efter eftersom jag skulle till Väla med morsan och farsan och kolla på kostym till studenten. När jag sen kom hem vid fyra var jag helt slutkörd eftersom jag nästan inte sovit något alls de två föregående nätterna så jag somnade på sängen och vaknade inte igen förrän vid halv åtta.
Resterande tid av kvällen har jag mest suttit här vid datorn och segat (som vanligt). Imorgon är det skola igen, hurfan ska man orka ? Börjar kvart i nio med biologi av alla jävla ämnen man kan ha men jag överlever väl, man är ju inte bäst för ingenting, haha.
Efter skolan ska jag och Danne förmodligen ta en tur ur på stan och kolla var man kan hyra frack. Man är ju bara på studentbal en gång i livet och då ska man självklart ha frack och inget annat.

Jag avslutar med ett klockrent citat från Förstörda För Livet: Pengar gör ju ingen lycklig men jag gråter hellre i en Porsche än en Saab.



Ha det bra alla ! Kisses for the girls !