Glad midsommar !

image51


Klockan är halv elva och jag kan inte sova. Farsan väckte mig för två timmar sedan och började vrålade om att min chef hade ringt honom och sagt att det fanns möjlighet till jobb idag, självklart hade idioten tackat jag åt mig också. Så jävla arg jag blev när jag förstod att han verkligen menade allvar, det är ju min ensak om jag ska jobba eller ej och inte hans. Sen att min chef bara kan tro att jag slänger mig iväg när jag knappt sovit något alls är bara korkat. 
Är det så här man kan vänta sig att ha det när man precis har slutat gymnasiet så skiter jag fan i jobbet och börjar på högskolan direkt. Jag menar, vem orkar med att bli runtsparkad mellan olika ställen på det här viset? Inte jag i alla fall för jag är inte typen som låter andra köra med mig hur som helst.
Sen att jag har en farsa som börjar bråka med mig och säga att han ska slänga ut mig (för femtielfte gången) är en annan grej som gör tillvaron så jävla jobbig. Jag förstår inte hur jag kan ha fått alla psycos i min tillvaro, konstigt att man blir trött och gnällig.

Midsommar var i alla fall så gott som helt lyckad. Så jävla skönt det har varit att vara hemifrån och slippa skåne och bara vara med dem man tycker om och har roligt med. Sen att det var typ världens mysigaste stuga gjorde ju saken bara bättre. Helgen bestod av softande med bad, grill och film till största del vilket var jävligt skönt efter en hel vecka av nattjobb. Midsommarafton innehöll ju såklart midsommarmat och hel del supande och fast att jag inte drack så mycket eftersom att jag klantigt nog hade glömt min sprit hemma så var det ändå kul. Dagen efter städade vi hela stugan eftersom det mer eller mindre såg ut som vi haft popcorne-krig där plus att vi dessutom skulle åka hem den dagen. Jag var på G som fan med dammsugaren i högsta hugg som de flesta säkert märkte. Vid fem var allt städat och klart och vi packade oss in i bilen och åkte hem.

Vad har hänt för övrigt då? Jo, min bästa polare Jonne fyllde 18 år igår. Grattis mannen! Vi får ta en krogrunda snart.

Ha det bra alla ! Kisses for the bitches !

Just shit


image49



Jobbar natt även denna veckan. Helt okej faktiskt om man bortser från att man allt för ofta sover bort dagarna, det är ju då man vill vara vaken och hitta på något kul. Som tur är så har vädret hitills varit relativt dåligt så man kan inte känna att man har missat några soltimmar eller strandbesök.

Måndagen var ganska lyckad vädermässigt så jag passade på att dra in till stan och ta en fika med Sara J och snacka lite skit. Sen var det igång med arbetet på kvällen igen och lovar att jag inte haft det så stressigt någonsin under hela mitt liv men det gick ändå.

Gårdagen sov jag i princip bort helt och hållet och vaknade inte förrän vid fem. Turligt nog fick jag tag på Balla och fick veta att det var planerat att vi skulle grilla och sådär på gröningen framåt kvällen. Jag grillade ju inget eftersom jag redan hade käkat men att träffa vännerna är ju alltid roligt och så passade jag på att ta en glass i den fina kvällsvädret.
Sen vid nio var jag såklart tvungen att dra eftersom jag skulle jobba. Så skönt att det är sista natten för denna veckan inatt. Sen är det midsommar och festande för hela slanten som gäller. Åker till Småland vid tvåtiden (tror jag) på torsdag och kommer hem någon gång under lördagen.
Ska bli riktigt skönt att komma bort från Skåne även om det bara är för två dagar. Funderar på om man inte skulle ta och boka en resa eller något liknande och bara åka ifrån allt en vecka och släppa vardagsrutinerna för ett slag.

Att bara släppa allt det jobbiga är alltid skönt men aldrig någon riktig utväg. Egentligen är där inget speciellt som tynger mig för tillfället förutom jobbet då xD. Ska söka något annat snart igen för detta vägrar jag ha mer än över sommaren. Att packa burar med packet och köra truck är i och för sig väldigt soft men det är ändå inte min typ av arbete. Pengarna är ju bra eftersom jag jobbar natt men känner man att man inte utvecklas så  känner man ju ingen större lust att forsätta. Helt allvarligt tror jag inte att jag har använt hjärnan så lite som jag gör just nu när jag jobbar.
Aja, sommaren ut ska man nog kunna stå ut med sen får det fan vara nog, då ska jag ha fixat något annat. Eller så går jag kanske på högskola? Vem vet.

Ha det härligt där ute i sommarsverige ! Kisses on my hoes !

Nattjobb



image48


Jobbade min första natt på Schenker i Helsingborg i natt. Hittills det bästa jag har fått göra men det är ändå inte riktigt min stil.

Började tio och innan dess hade jag och resten varit hos Sanna och softat med kladdkaka. Som tur var slapp jag åka därifrån överdrivet tidigt eftersom jag fick veta att man kunde gå från Bårslöv till industriområdet. Lotti följde mig dit och efter en stunds virrande över vilket håll jag skulle på så kom vi fram i precis lagom tid.
Klockan tio började jag jobba och höll sen på non-stop till klockan sex förutom en middagsrast på drygt en halvtimme.
Sen när klockan blev kvart i sex var vi klara och jag stack hemåt. Min arbetskollega för kvällen va snäll och körde mig till tvåans busshållplats så att jag inte skulle missa den och sen tog jag bussen hem från Knutpunkten vid fem i sju. Somnade direkt när jag kom hem vid halv åtta och sov sen till halv två.

Jävligt slitigt måste jag säga att det har varit men samtidigt så är ju inte lönen direkt fel. Fast det är inget jag ska hålla på med, jag jobbar veckan ut och sen är det slut med sånt. Kan inte direkt påstå att något inom den är branchen är min typ av arbete, tur att det bara är tillfälligt.
Börjar jobba vid tio ikväll igen men innan dess ska jag hinna vara med polarna ett slag, ska  förmodligen åka till Råå och göra något.

Ha det bra alla, Kisses !

Sommar, sol & Fredde



image47



Sommaren är här på riktigt nu och det känns riktigt skönt, tog mitt första dopp i havet i söndags. Vet att det kanske är lite sen men bättre sent än aldrig. Verkar som att det inte blir något jobb förrän nästa vecka heller, i alla fall om man ska tro min chef. Grymt härligt faktiskt om jag får en helt ledig vecka nu i början. Är faktiskt inte så sugen att jobba när det soligt och varmt ändå.

Igår, måndag, var man med polarna hela dagen på stranden. Riktigt skönt var det fast att jag brände mig som fan på ryggen. Fast det känns nästan bara bra för det är ingen riktig sommar utan att man bränner sig i början ^^. Vid fyra drog vi hem så att vi skulle hinna duscha och sånt innan  filmkvällen hos Jonna.

Vid sju tog vi bussen in igen och som vanligt var jag sen på det så jag fick springa som ett as. Väl hemma hos Jonna såg vi filmerna "Hata Göteborg" och "Grandmas boy". Hata Gbg har jag sett innan och är helt klart en sådan film som man egentligen bara kan se en gång medans Grandmas boy var sjukt rolig. Hann inte se slutet på den men det vi såg var jätteroligt i alla fall.

Ha det underbart alla där ute, Kisses on my hot girls out there !

No more Fredrik Svensson NV3B



image46



Igår var äntligen den stora dagen här, jag tog studenten. Den här dagen är nog en av de stora dagar i mitt liv som jag har längtat mest efter. Nu är jag helt fri och kan forma mitt liv helt och hållet som jag vill. Samtidigt så har jag inte längre någon trygghet att luta mig tillbaka på. Samtidigt som det känns lite läskigt att inte veta vad som väntar så känns det spännande och jag ska nu förverkliga alla de framtidsdrömmar som jag går och bär på, inget ska stoppa mig!

Nu tillbaka till den underbara studentdagen. Allt började vid halv åtta eftersom vi hade bestämt i klassen att vi skulle ses och ha champagne-frukost tillsammans. Det blev en massa snackande, möss-skrivande och champagne-drickande såklart innan vi bestämde oss för att gå mot skolan och vår allra sista skolavslutning.

Avslutningen såg ut ungefär som vanligt och innehöll ungefär detsamma som den alltid gjort men den ortroliga värmen gjorde allting mycket segare. Som tur var kom Sossa och livade upp avslutningen med sin dansuppvisning som verkligen var high-class. Efter ordinarie avslutning drog vi oss till ett klassrum där vår lärare, David, delade ut betygen och snackade om livet efter studenten. Därefter följde fotografering av avgångsklasserna och den traditionella lärarmiddagen. Maten var jättegod och bestod av lax, nypotatis och någon god sås till det och avslutades med glass med chokladsås. Efter maten drog vi oss tillbaka till aulan där de olika klasserna skulle ha spex vilket inte var så hemskt spexigt utan mest onödigt och drygt. Nästan ingen var föreberedd men skulle ändå tvunget göra något

Vid tio över två började det äntligen hända saker och vi började förbereda oss för utspringet från skolan. Så underbart skönt det kändes när man sprang ner för trapporna och ut till allt folket som stod där och väntade med skyltar. Hittade mamma och de andra nästan längst bak i folkmassan så det blev till att dyka in i vimmlet för att komma fram men det var det värt. Fick en massa jättefina studentdjur och blombuketter runt halsen och blev filmad och fotograferad i massor. Sen bar det av ner till terasstrapporna och den vanliga studentritualen att gå 7 varv runt Magnus Stenbock-statyn. Nere vid statyn träffade jag även Sanna och Lotti som hade tagit sig ner dit också för att träffa mig. Även Jonne och hans mamma Camilla var där så där kom det ännu mer presenter.

Resan hem blev tråkigt nog inget märkvärdigt utan jag åkte hem med min faster och hennes sambo, Anders. Det var i och för sig ganska roligt eftersom trafiken var helt galen, folk skapade egna filer och allt var en enda röra. Detta gjorde Anders förbannad, har aldrig sett honom irriterad så det var ganska roligt att höra på, fast att det tog 1,5 timmar att ta sig hem. Väl hemma satt folk redan och väntade på mig. Bjudningen blev lyckad och jag hoppas att alla hade det så trevligt som möjligt, för det hade jag.

På kvällen drog jag och Danne in till stan för att fira studenten på riktigt, började med att softa vid terasstrapporna och dricka champagne. Sen blev det en aning segt på grund av några incidenter med en person men när man lämnat det bakom sig kunde kvällen börja på riktigt. Började på SS Swea med att beställa in första drinken för att inviga festnatten. Kan säga att jag även fick nytta av fickpluntan som min moster hade köpt till mig, fyllde den med vodka innan jag åkte hemifrån och detta gjorde att den första drinken även blev den sista och fyllan höll kvällen ut. Alla tre ställena, SS/Swea, Tempel och Cardinal, var nice ställen men Tempel var ändå outstanding. Kommer lätt att festa där oftare. Lätt det bästa dansgolvet!

Vi höll fullt järn hela kvällen och vid fyra var jag svinigt trött så efter att ha käkat en varmkorv ringde jag efter skjuts. Vid halv sex sa jag hejdå, kanske för sista gången, till några klasskompisar och drog till Knutpunktens parkering. Däckade som världens lyckligaste i min säng när klockan var sex och jag lovar att denna dagen/natten kommer jag aldrig att glömma!!

Då var studenten slut för avgångsklasserna 2007 men jag lovar att det var inte det sista ni ser av den bästa årgången 1988!

En vecka kvar




image44


Bilden är från i torsdags (31/5) på 2007:s skolbal i Helsingborg. Lätt en av de roligaste kvällarna i mitt liv.
Tänkte börja med att lite kortfattat sammanfatta balen. Kvällen började, kan man säga, med att morsan skjutsade mig in till stan och sedan följde med mig till Knutpunkten och tog lite bilder där alla andra för övrigt också hade samlats. När jag äntligen blivit av med henne började jag leta upp mina klasskompisar. Vi var ju några stycken som skulle åka limousine dit, vilket var riktigt nice. Innan limon kom bjöds det på champagne och vi flummande, snackade och några tog bilder. Efter en halvtimmes väntade kom limon och vi packade oss in och kände hur soft det var, alla verkligen kollade när man gled förbi.
Väl framme flummade man mest runt, letade upp folket som åkt bussen dit för att sedan ta sig till det enorma partytältet där vi skulle bli serverade. Mina bordsdamer hade kortats ner till en bordsdam men det var illa nog faktiskt och vi växlade inte speciellt många ord. Som tur var satt där en jättetrevlig tjej framför mig som var jättetrevlig och de andra var, även dem, trevliga och vi var nog ett av de borden som hade trevligast. Maten var för övrigt också helt okej, det uppstod vissa frågetecken angående vissa ingredienser men det var inte mer med det.
När det blev dags att dansa första dansen med sin bordsdam gled jag undan lite smidigt bort till baren och tog en öl istället, någon bortförklaring måste man ju ha. Lokaliserade Danne under tiden och fick honom och Malin plus några nissar till att hänga med mig och ta första bussen tillbaka till stan och efterfesten på The Tivoli.

Väl inne på The Tivoli märkte vi dock att det var ganska tomt så vi satte oss ner och snackade och väntade på att det skulle fyllas upp lite. Jag var fortfarande lite lullig på det jag druckit under kvällen så jag kände att jag skulle klara mig ett tag till. Men när stället började fyllas vid ett så drog jag direkt till baren och beställde in jäger och en stor stark till att börja med och sen gick allting som på rälls. Hela kvällen var verkligen jätterolig och jag var helt slut i kroppen efter allt dansande när jag klev av tåget i Vallåkra vid sex samma morgon. Morsan klagade mest över att jag stank sprit och visst hade det blivit dricka för några hundra men tyckte inte att det var något att klaga över. Jag hade haft roligt på min studentbal och det var det som räknades. Lätt en av de bästa dagarna i hela mitt liv och en jävla bra början på en vecka som förhoppningsvis kommer att bestå av mycket festande.

Fredagen spenderade jag till största del i sängen eftersom jag var bakis som ett svin och jävligt trött. Vaknade vid tre och kom fram till att jag inte orkade lämna fracken den dagen. Somnade en stund till innan jag gick upp, duschade och käkade och sedan drog hem till Jonne tha määhn. Alltid skönt att hänga där dagen efter en fylla, och alltid annars också såklart.
Likaså har jag gjort idag plus att jag äntligen har fått köpt skor till studenten, riktigt nice är dem och tror att de kommer se extra nice ut till kostymen. Mindre än en vecka kvar till studenten nu, längtar nästan !

Ha det bra alla ! Ha en härlig vecka för det ska jag ha eftersom jag är ledig !