På lördag är det dags!





Uppdatera blogg, vad är det för något? Känns som om jag inte har skrivit här på evigheter. Tro mig jag har velat men har man verkligen ingenting att skriva om så känns det ganska onödigt. Jag menar, att berätta om sin vardag är inte vad jag vill att min blogg ska handla om. Finns på tok för många av den typen.
Kan berätta att jag börjat jobba på ett nytt ställe (igen) och den här gången jobbar jag eftermiddagspass fem dagar i veckan. Var inte alls pepp på det från början men nu efter en dag känner jag att det faktiskt kan funka. Logistikverksamhet som vanligt, känner att jag kan den branchen ganska bra vid detta laget eftersom jag har varit på ett antal olika sådana ställen sedan jag tog studenten. Kanske dags att gå vidare till något nytt innan jag ska börja plugga? Får se hur det blir med den saken.

Meningen med det här inlägget är inte att jag ska söva er med mitt filosofisnack utan informera er om något kul som händer på lördagkväll som jag hoppas att så många som möjligt kan komma och ta del av.
19.00 öppnas dörrarna till The Tivoli i Helsingborg för en helkväll med skön rock spelad av Bullet, Higball Shooters och Bulletrain. Nu kanske ni rycker på axlarna och undrar varför ni ska bry er om detta? Grabbarna i Bulletrain har en otrolig potential så det är lika bra att passa på nu för innan ni vet ordet av så står dessa killarna på de stora arenorna och lirar för utsåld publik, vem vet liksom? I så fall är ni några av de få som faktiskt sett dem innan hela cirkusen brakade loss på riktigt och det ligger en viss status i det om man frågar mig. För er som aldrig hört dem är det bara att gå in på deras
myspace.
Bullet är också ganska sevärt. Jag menar, det är inte varje dag man ser en liten Jack Black-kopia i lockigt hår som står och vrålar ut hårda rocktoner.
Och vad finns där att säga om High Ball Shooters. Är du en person som gillar färgglada pannband och utsvängda byxor? Är du personen som tycker att ta en joint efter lunch bara är hälsosamt? Då är de bandet för dig!

Aftonbladet har humor





Det har blivit en hel del artiklar den senaste tiden men hittar man så mycket udda saker så är  man ju tvungen bara dela med sig av det till alla?
Den här var dock det roligaste jag sett på länge, dog i princip av skratt inombords. Aftonbladet måste verkligen känna ett behov av att fylla upp plats eller något liknande. Eller är det kanske menat som någon typ av humor? Jag menar, vilka normala ungar får känslor av skam och ilska av att hitta filmer med lite naket folk i? I dagens samhälle anspelar ju i princip allting runtomkring på sex så i så fall tycker jag att aftonbladet borde göra en stor artikel om de grova men som dagens barn får av att gå med sina föräldrar på stan och se alla halvnakna kvinnor på reklamskyltarna som gör reklam för underkläder, män i kalsonger som gör reklam för parfym och dylikt.
Så min slutsats är att de barn som ringer in är överkänsliga små stackare som borde få förklarat för sig att så länge inte videon innehåller några extrema böjelser så är det fullt normalt att pappa tycker att det är underhållande att kolla på.

Aftonbladet får dock gärna fortsätta med artikar i liknande stil för det är ju garanterat roande om man frågar mig!

Work is king


Hur kan jobb någonsin känns roligt? Jag har ingen riktigt bra förklaring men jag antar att man blir smått knäpp av att gå hemma för mycket. Blir dock bara imorgon också och sen är man hemma igen på fredag. Det känns i och för sig jävligt bra med tanke på att det är födelsedagsfest på kvällen, ska bli en repris på förra lördagen fast inte lika mycket alkohol hade jag tänkt. Det blir nog bäst så.

Jag vet inte vad ni tycker men visst är det riktigt hemskt att vakna dagen efter en festkväll och ha seriösa minnesluckor? Jag är iallafall en sådan person som gillar att ha kontroll över min tillvaro till 100%. Efter varje sådan kväll med minnesluckor säger man gång på gång att det var sista gången men ändå kommer det fler kvällar efter det då man bara känner för att släppa alla tömmar och bara göra något riktigt galet fast att man vet hur det slutar i de flesta fallen. Men den här fredagen SKA jag inte flippa och så är det bara. Jag återkommer med resultatet av detta.






Det här var dock en artikel som roade mig när jag klickade runt på
aftonbladets hemsida. Hur kommer man ens på idén? Det som dock var lite chockerande efter att jag först kollat på bilden och sen läste texten var att DET ÄR EN KVINNA?! Det ser ju ut som en man på bilden om man frågar mig. Men den stora frågan som man undrar över är vad man har innanför skallbenet om man på fullt allvar ser det som en humoristisk grej att springa ut ensam i en kodräkt och skrämma småbarn. Only in America!