Birthdayboy



Ja jag vet, jag har varit hemskt dålig på att uppdatera bloggen den senaste tiden men det kan inte hjälpas!

Just denna väldigt varma måndag i juli månad är jag dock ledig och har tid. Fyller år idag (20 år, woow snart pensionär) och väntar på att det ska dyka upp gäster. Känner dock inget speciellt inför denna ålder som medför förmåner som Systembolaget och dylikt. Inget mer än lite ångest kanske. Man blir ju trotts allt äldre och äldre och tiden man har på sig att lyckas med något i sitt liv blir bara mer och mer knapp.
Sen att det är bästa strandvädret på evigheter och jag är tvungen att sitta och dö i värmen här hemma. Bbland är livet bara väldigt orättvist!

En bra festival har jag iallafall haft! Första festivalen på två år som inte inträffar samtidigt som min födelsedag. Självklart firade vi ändå, sådär lite i förväg, med lite skumpa och detta var nog höjdpunkten under hela festivalen faktiskt. Fast allting kändes ju självklart roligare när man fått alkohol i kroppen. En del karusellåkning och dylikt blev det ju självklart också, sådant som hör till helt enkelt!

Ska vi gå ännu längre tillbaka i tiden, så långt som tillbaka till onsdag förra veckan, så kan jag meddela att Kent verkligen dominerade konserten i Helsingborg. Håkan Hellström var ungefär som jag hade tänkt mig (om inte sämre) så under tiden han spelade så kändes det i princip som att tiden hade stannat. Två bra låtar under ett helt framträdande är verkligen inga bra odds för en artist. När Kent gick på så höjdes dock ribban och helt plötsligt kände man att det hade varit värt varenda krona som man betalt för biljetten. Hoppas på att kunna se dem snart igen!!

Att presentera ett svin



Nervositet är ingen rolig känsla, det tror jag att de flesta vet om. Inför min arbetsintervju som jag ska på om några timmar så är nervositet just den känslan som plågar min kropp. Jag har ju redan ett jobb som pressen är inte direkt stor men det hade varit kul om det hade kunnat vara något lite bättre. Sen att jag sovit några timmar längre än vad jag borde ha gjort, vilket har framkallat stressande, gör ju inte saken bättre. Visst är det typiskt att sådant ska hända just när man verkligen behöver tid på sig att bli klar?
Aja! Det får gå som det går.

Ikväll är det ju dock entligen dags för Håkan Hellström + Kent på Sofiero! Har faktiskt längtat enda sen jag köpte biljetten (iallafall efter att få höra Kent). Kan egentligen inte riktigt föreställa mig hur de är live men folk som har sett dem innan säger att de verkligen är jättebra så det känns bra! I princip alla deras låtar är bra så vad kan gå snett?


Någon mer som ska dit?

It's a dirty job but someone's gonna do it!


'



"• » F r e d r i k TM - KENT & Håkan Helstörd ~ 23/7 säger:

fyfan, gifter man sig och sen snear tjejen totalt och vill skilja sig XD så slutar det med att halva kapitalet försvinner plus att man får betala underhåll till en varelse som i själva verket var en sprucken kondom xP"


Som ni ser har jag en väldigt ljus syn på det här med giftemål och barn. Ta det dock inte allt för seriöst, det är sådant som kommer upp i min skalle såhär en söndagkväll när jag börjar bli lite trött. Egentligen är jag inte så taskig, faktiskt!

Om jag nu ska utvärdera min vita helg så har jag kommit fram till att det har varit i princip den segaste helgen sen Jesu födelse. Dock med vissa sköna inslag, hade en mysig filmkväll igår och det tackar vi för! Resten av tiden har bara varit dryg och går att jämföra med känslan av en rejäl bakfylla, så ni kanske förstår vad jag har genomlidit. Helsingborgsfestivalen nästa helg blir upprättelsen för detta misstag, hoppas på en minst lika rolig helg som vanligt.


See you there?!


Cut the crap!



I veckan fick jag ett mail från det populära sleazerockbandet Crashdïets fanclub. Jag trodde direkt att det var någon ny turnélista eller något annat trevligt men vad får mina ögon skåda när jag öppnar detta mail? Jo att gruppen ska separera från sångaren Olliver Twisted (bilden) pga. att han har ett annat band i Finland och därför inte kan finnas där för Crashdïet till 100%. Förstår verkligen inte varför man kan göra såhär innan man ens hittat en ny som är bättre eller lika bra. Tråkigt med tanke på att man förmodligen inte lär se något av dem på ett tag nu, för andra gången. Nog bara jag som bryr mig men det är ju även min blogg så det matchar ju ganska bra!

Att uppdatera här har inte varit min starkaste sida den senaste tiden som ni kanske har märkt. Saken är den att jag helt enkelt inte har orkat pga. jobb, träning och liknande grejer som gör att jag bara vill krypa under täcket och gömma mig varenda dag när jag väl kommer hem. Men nu är jag tillbaka!

Helgen ser ut enligt följande: Jag ska slå ett slag för den vita och nyktra softhelgen!

Vet inte hur jag har lyckats men jag är sjukt trött och känner nästan att jag måste knarka vitamintabletter och kaffe för att orka med dagarna på jobbet. Därför ser jag ingen annan lösning än att jag verkligen vilar upp mig i helgen och hoppas på förbättring. Ser det som en laddning inför Helsingborgsfestivalen och även inför konserten på onsdag.
Ja ni hörde rätt, jag ska på konsert på onsdag och se inga mindre än Kent. Ska bli sjukt kul att äntligen få se dem live eftersom jag tråkigt nog missade deras spelning i slutet på förra året. Biljetterna bara ligger här och väntar på att det ska bli onsdag.


Detta är förmodligen mitt mest onödiga och ointressanta inlägg på evigheter men det får ni faktiskt stå ut med!

Förvirrad.com





Sömnlös och ska "gå upp" om ungefär en timme. Känns inte så jättebra och särskilt inte när man ska jobba dessutom, dagarna går alltid så långtsamt när man själv är seg. Verkar dessutom bli lika soligt och varmt som det har varit i stort sett hela veckan så tanken om att jag faktiskt hade kunnat ligga i den stekande solen med en kall cola i handen istället kommer förmodligen förfölja mig hela dagen också. Thank god it's friday helt enkelt


Precis som de andra sömnlösa nätterna, som har en förmåga att ständigt återkomma när man behöver sömnen som mest, så sitter jag här och bläddrar rundor på Aftonbladets hemsida. Det är sällan man inte hittar något sådär lagom konstigt och skrattretande där. Den här gången var det något extra skrattretande faktiskt. Som ni kan se på bilden så är det alltså en "man" som har fött barn och den enkla förklaringen till detta fenomen är att denna "man" föddes som kvinna men sedan har gått igenom operationer för att bli den "man" "han" är idag.
Första tanken som slår mitt trötta huvud är "men för helvete bestäm dig?!". Individen i fråga vill alltså vara man men ska ändå föda barn? Vad var då vitsen med detta könsbyte om man ändå inte har som mål att löpa linan ut? Det framgår även i texten att den här "mannen" har en fru så varför inte låta henne föda då om hon är nöjd med sitt liv som kvinna? Förrvirring är dagens ord för det är verkligen vad jag skulle vilja beskriva det här som!

Ofrivillig ledighet


Ledighet är inte alltid så roligt som man kan tro, särskilt inte ofrivillig ledighet. Hade gärna jobbat istället för att bara vara hemma med tanke på att i princip alla andra verkar ha saker för sig.
Fast varför klaga? Det hade faktiskt kunnat vara värre. Får nog ta en runda i till stan imorgon eller något för att vara hemma såhär blir bara olidligt efter ett tag!

Tur att man har hela säsong 2 av LA ink att kolla på, man blir bara sugnare och sugnare på att skaffa en egen tatuering. Som vanligt har man en massa idéer men ingen man riktigt vill sätta igång med. Allt från symboler och mönster till porträtt av betydelsefulla personer.


Vad för typ av tatuering är snyggt på en kille och var ska den i så fall sitta?