Tell me sweet little lies


Tell me sweet little lies

Måndagen är gången och jag är redan trött på denna veckan. Som om det inte var nog så har det nu blivit vinter och kallt på både gott och ont. Detta skulle ju ha kommit i december när det var jul och inte nu när man börjar längta efter sommaren riktigt på allvar. Satt typ hela natten igår och tittade på bilderna från i somras, fan vad mycket kul vi gjorde och hann med ^^. Längtar sjukt mycket tillbaka till att det där bekymmersfria och softa livet som sommaren 2006 hade att erbjuda, det är nästan så att man får ont i magen. Man får trösta sig med att sommaren 2007 kommer att bli dubbelt så bra som 2006, då är man ju fri från skolan och jobbar förhoppningsvis på med något man tycker är någerlunda roligt. När man tittar på de gamla sommarbilderna kan man även se hur mycket vissa har förändrats utseendemässigt på bara ett halvår. Antar att mycket beror på den jobbiga skoltillvaron som pressar jävligt mycket och gör att man kan må sämre än vad man egentligen borde. Sen känns det även som att folk har förändrats en del personlighetsmässigt också vilket emellanåt känns skrämmande när man tänker tillbaka på hur bra allt var från början. Ibland vet man inte riktigt vad man ska tro om vad folk säger. Skönt nog verkar aldrig vänskapsbanden brytas utan allt löser sig i slutändan.

Men nog av allt deppigt och alla sommarminnen, imorgon ska man ju ut och festa och på onsdag är man ledig :). Dock ska vi jobba med projektarbetet på onsdag (som vanligt har min projektgrupp planerat utan mig ) men det ska inte få förstöra min kväll imorgon.
Först har man ju en lång och seg skoldag framför sig som såklart ska avslutas med tyska av alla sega ämnen. Sen har jag bråttom hem och lämna sakerna och så för vid sjutiden ska man till Jonna och förfesta innan man ska till "Tivvan". Lär inte komma hem förrän någon gång på natten så när jag tänker efter så får jag faktiskt se hur det blir med pluggandet dagen efter ^^. Har ju fysikprov också som jag måste fixa, ska nog inte vara allt för svårt.

Försöker komma på något som ska hända till helgen men kommer inte på ett dugg :O. Är så less på dessa mer eller mindre händelselösa helgerna, känns nästan som att världen står still. Är sugen på en riktigt bra fest men de verkar inte existera längre, saker och ting är mer eller mindre B om man säger så ;D. Får hoppas att Rickys filmkväll blir av på lördag i alla fall, kan vara kul att träffa hela gänget, antasta Sanna lite och flumma som vi alltid brukar ^^.
Nu ska jag kolla på det senaste OC-avsnittet och dricka en mugg Oboy innan jag ska däcka i sängen ;).

Ha en nice vecka ! Kisses for the girls !

Keep movin'


Rocky


"The world ain't all sunshine and rainbows, it’s a very rough mean place. And no matter how tough you think you are it’ll always bring you to your knees and keep you there. Permanently if you let it. You or nobody ain’t never gonna’ hit as hard as life.
But it ain’t about how hard you hit, it’s about how hard you can get hit and keep movin’ forward…how much you can take and keep movin' forward. If you know what your worth go out and get what your worth, but you gotta’ be willin’ to take the hit."



Texten ovanför är citat ur nya Rocky-filmen, självklart var jag på premiären i fredags och såg den. Hela filmen var jättebra men jag fastnade just för denna monologen eftersom den stämmer så jävla bra. Om denna filmen inte blir succé så är det någon konstigt med svenska folket. Visserligen kanske man borde ha sett i alla fall första filmen för att se och förstå alla detaljerna i denna men tror att även en person som inte sett någon av de fem föregående kan tycka att den är bra. Verkligen det bästa möjliga slutet på hela Rocky-antologin, längtar redan till den kommer på DVD ;D.

Innan bion var jag och Sanna hemma hos mig, vi skulle egentligen se OC men det blev mest en massa flummande ^^.  Sen vid tjugo över sex stack vi och hämtade Jonne och sen drog vi till bussen. Under bussresan hoppade en yr Elle och en bitchig Sossa på och förgyllde kvällen ännu mer ofcourse xD. Väl i stan träffade vi resten (ja ni vet vilka ni är xD). Någon var hungrig (har ingen aning om vem ^^) så vi stack upp på Mcdondals och käkade och snackade eftersom vi hade så mycket tid kvar till biljetterna skulle hämtas men efter en stund ringde Ricky. Han, Andy och Nicke med respektive flickvän skulle se Göta Kanal 2 och ville träffa oss utanför SF innan deras film skulle börja. Väl där nere kommer Ricky springande som en jävla isbjörn och hoppar rätt in i högen (såklart, det är ju hans sätt att hälsa ;P). Vi väntade en stund på att de sista skulle komma och sen gick vi in och hämtade biljetterna, köpte godis och lämnade de som inte skulle med på bion vid sina bussar. Jag hade såklart bokat bra platser i salongen och alla verkade gilla filmen mer eller mindre ^^. Efter filmen hade vi typ 10 minuter på oss att hinna med sista bussen hem så vi fick skynda oss xD. Nere vid bussen träffade vi Andy och hans flickvän som också skulle till Ekeby. Satt med Sanna hela vägen tills hon skulle av i Bårslöv och sen joinade jag resten. Andy and the others hade ju som sagt sett Göta Kanal 2 och tyckte tydligen att den hade varit bra så man får väl ta och se den också (fast inte på bio ;)). Väl hemma kände jag mig jävligt trött så jag somnade nästan direkt.

Rocky2

Sen lördagen gick mestadels åt till att vara social med morsan och farsan men hann även med att dra ut en runda med Jonne i det jävla blåsvädret. Har ingen jävla aning om vad som händer idag, söndag, men förmodligen ingenting (sega helger är verkligen underbara xD). Sen är det ju skola imorgon igen, förra veckan var verkligen soft eftersom jag kunde flexa lite med tiden och skylla på att jag hade problem med mina individuella val men det kommer tyvärr inte funka den här veckan ^^. Har plugg att fixa också, redovisningar och prov osv. så jag måste tyvärr plugga mkt. Tur att man har Sanna då som kan lysa upp tillvaron lite ^^.

Ha det bra alla, Kisses for the girls !

Turn the time forward


timetime

Veckan rullar på och snart är det helg igen, ska bli grymmt skönt. Fick mitt nya schema för terminen i måndags och är rätt så nöjd. Den extremt långa hålan på tisdagar har blivit lite mindre och det tackar vi för(!). Men sen har jag förlorat min två sovmorgonar vilket jag är lite mindre nöjd med och resten ser ut precis som förra terminen  fast andra ämnen på vissa timmar. Så i stort sätt är allt som vanligt.

Skubbade från tyskan idag igen fast att jag vet att jag egentligen borde gå, men jag orkar fan inte med och höra på den där jävla kärringen. Man undrar ibland om hon rymt från något tyskt mentalsjukhus eller något. Det mest skumma och fasktiskt allra roligaste hon har gjort hittills var när hon mitt i en text började prata om bögar som knullar för att en frågade henne om huvudpersonen i texten var homosexuell. Alla asgarvade men hon fattar aldrig att man inte skrattar med henne utan åt henne. Sen eftersom jag är den enda som läser Tyska steg 4 det här året så särbehandlar hon mig hela tiden och är extra gullig (om man nu kan kalla en 50-årig klimakterie-kärring för gullig) mot mig. Är lite rädd för att hon ska våldta mig på ett betygsamtal eller något xD. Men man får försöka se det positivt och hon gnäller ju faktiskt aldrig eller i frågasätter varför jag inte är där så ofta och det är ju bra.

Har blivit en del frånvaro i andra ämnen också men jag är ju världsbäst på att komma på ursäkter så det har fixat sig väldigt smärtfritt. Men ska kämpa på nu riktigt mycket nu när jag bara har en termin kvar. Kommer faktiskt att sakna Olympia lite när jag slutar men ändå vill man bara att tiden ska gå extra fort så att man kan ta studenten och "bli fri". Har tänkt mig att ta ett år ledigt och få lite omväxling i livet. Har en kontakt på Carlings på Väla nu och hoppas att jag ska kunna fixa en plats där lagom till att jag tagit studenten. Det hade ju verkligen varit den perfekta arbetsplatsen för mig och han verkade rätt så positiv sist jag snackade med honom så man får hoppas på det bästa. Önskar verkligen att tiden bara ska gå nu, vill ha den 8 juni nu och sen börja med något helt nytt på måndagen därefter och bara känna mig fri från skolan ( i alla fall i ett år). Vad det beträffar mitt helgjobb så har det inte kommit någon vart men det ser ändå positivt ut, i alla fall om man ska tro farsan.

Rocky Balboa

Helgen som kommer ser tråkigt nog jävligt lugn ut. På fredag ska jag och några polare och se nya Rocky-filmen på bio, vilket ska bli kul. Självklart ska vi se den på premiären ;). Har gillat alla de föregående filmerna jättemycket så att se denna på bio och dessutom på premiären är ju en självklarhet. Biljetterna släpps idag så jag sitter och bevakar SF:s hemsida som en jävla jude för att få bra platser. Detta är ju den sista filmen i Rocky-antologin och även den enda som jag kommer att ha möjlighet att se på bio (den senaste kom 1990 och då var jag 2 år). Sen lördag ser inte så händelserik ut precis men något ska man väl kunna hitta på. Jag med min grymma fantasi ska nog komma på något ^^. Sen söndagen ser totalt innehållslös ut :(. Jag ska inte ens plugga (JIPPIE !!!) vilket jag tackar för, är riktigt trött på helger då jag måste läsa till något prov eller skriva uppsats. Det enda "problemet" nu är att komma på något kul att göra men det fixar sig ;).
Sen på tisdag är det fest, Olympias "Teensfest-kommité" har ordnat fest på The Tivoli och mina klasskompisar ska såklart dit. Kan typ inte tänka mig någon av dem fulla så det ska bli kul att se ;D. Riktigt skönt att man har "friluftsdag" dagen efter så att man slipper gå till skolan om man nu skulle råka bli bakis xD.

Ha det bra ! Kisses for the girls !

First week has passed

Enjoy Capitalism

Första skolveckan år 2007 är nästan gången och jag pustar ut inför helgen. Även fast att jag knappt har haft några lektioner så har det varit jobbigt. För det första jämför man ju veckan med en vecka på lovet och kommer självklart fram till att lovet var tusen gånger bättre och man undrar vad fan man gör i skolan när man lika bra kan ligga hemma i sin säng och softa. För det andra så har jag sett hur den här terminens schema kommer se ut och det är fan allt annat än soft, har inte räknat men vet att jag har fått några fler lektioner än vad jag hade förra terminen och för det tredje har jag ett projektarbete som hänger över mig och de två som tillhör min projektgrupp är mer eller mindre väck både fysiskt och psykiskt (en av dem i alla fall).

Det som man kan se som positivt är att jag faktiskt har kommit igång med min träning igen efter att ha tränat från och till i ett halvår. Ska ge järnet nu så att jag kan vara trimmad till sommaren. Äntligen känner jag motivationen fast för tillfället är det nog min träningsverk som känns allra mest ^^. Jag har även ett helgjobb på G (ÄNTLIGEN !). Farsan hade en kontakt som skulle börja jobba på ett nytt ställe de där behövde lite extra folk så förmodligen hör han av sig inom det snaraste. Äntligen äntlige äntligen ett positivt svar, känner verkligen att jag behöver lite extra pengar i månaden. Känns lite tråkigt att väldigt ofta behöva be farsan om pengar, det är ju jävligt bekvämt men vill ändå göra något eget. Dessutom är jag som många kanske vet en aning pengabesatt så kan jag jobba ihop lite extra pengar så är ju det bara bra. (enjoy capitalism xD)

Helgen som kommer nu ser ut att bli rätt så tråkig och innehållslös, var och en har saker att göra på sitt håll och jag borde faktiskt plugga fysik A till på tisdag. Jag har kursprov då och måste verkligen fixa den här kursen xD. Det är dock bara fredag imorgon, börjar tjugo i ett så jag har en rätt så lagom stor sovmorgon. Ska dra och sola lite solarie innan skolan hade jag tänkt och efter skolan ska jag med Elle till Väla och köpa lite grejer till mitt rum. Håller på att fixa om och byta ut lite just nu och eftersom nästa vecka kommer att vara full med plugg så köper jag allt imorgon. Sen på kvällen vet jag inte riktigt vad som händer men förhoppningsvis något bättre än att bara sitta och glo på en dammråtta i ett hörn ^^.

Ha en nice helg allihopa, Kisses for the girl !

Back to school


Mischa Barton
Börjar bloggen med en bild på den översnygga Mischa Barton. Hon har inget med den att göra men eftersom hon är så fin så tyckte jag att hon passade bra som inledningsbild ;).
Nu är jullovet slut och man är tillbaka i den tråkiga skolmiljön igen. Man kan ju inte påstå att man saknat det efter drygt två veckor av sovmorgonar och sena kvällar menmen nu är man tillbaka i alla fall.
Började inte förrän halv elva idag, eller ja enligt schema i alla fall men sen när jag kom dit så fick jag veta att min lärare var sjuk (som vanligt) och helt plötsligt hade jag en oönskad håla på 80 minuter. Nästa lektion var samhällskunskap och där kollade vi på någon nyårskrönika om de stora händelserna under det gångna året 2006. Fyfan, det är nästan så att man blir mörkrädd. Den lätt löjligaste händelsen under året var den med karikatyrbilderna på proften Mohammad, jag fattar fan inte hur en ful lite gubbe i turban och skägg kan göra folk så arga. I och för sig är ju inte muslimer vilket folk som helst, de är ju rätt kända för att ha konstiga åsikter om det mesta ^^.

Sen fick jag veta att även min sista lektion var inställd så jag kände mig ju väldigt lön som hade gått till skolan. Efter skolan drog jag ner på stan i regnet, tog dock först en omväg till estethuset med Felix men efter en stund skulle han dra till någon skumm kompis så då passade jag på att dra. Nere på knutan träffade jag Nickepicke som skulle köpa en födelsedags present till sin flickvän Amelie så han hängde med mig ut i regnet och ner på K(n)ullagatan. Det tog en jävla tid och vi hann precis med bussen xD. Men man fick ju köpt vad man skulle ha iaf, te shit till mitt rum och Nicke hittade en nice grej till Ame hehe ;). På bussen träffade man Ricky a.k.a. Rilly Runk och Sanna tha babe, bussen var packad som fan så jag fick stå upp hela vägen till Bårslöv men jag hade ju folk att snacka med i alla fall ^^.
Där har ni min tråkiga dag, lovar er att jag hade precis lika tråkigt som ni hade när ni läste om den ;D men där är ju inte mycket att göra åt det, skolan är tyvärr nödvändig för framtiden. Dock berättade farsan i helgen att han förmodligen skulle kunna fixa ett helgjobb till mig inom det närmaste. Det var fan på tiden tycker jag så när det kommer så bara tackar jag och tar emot ^^.

Helgen som gick var väldigt lugn. Fredagen spenderade jag hemma hos my man Jonne, softade och flummade som vanligt. På lördagen softade jag fram till kvällen då jag tog bussen in till stan med tjejerna och Balla da Li, drog på något café som hade öppet ovanligt länge. Kommer dock inte ihåg vad det heter men de hade jävligt god TV-ruta (såklart ingen riktig tv-ruta då utan en jävligt god chokladkaka) och perfekt cappucino (lagom skumm och allt) i alla fall haha ;D. Synd bara att TV-rutan skulle vara så jävla stor, fick nästan pressa ner det sista. Efter fikan drog vi till Bårslöv, gick en runda och sen drog jag och Sanna hem till henne. Vi flummade och snackade om allt möjligt som vanligt och det slutade med att vi inte somnade förrän vid sju på morgonen ;D. Sen låg vi och myste i hennes säng fram till jag skulle ta bussen vid sex-tiden, lätt den skönaste och mest passiva dagen på länge ^^.

Ha en fortsatt bra vecka ! Kisses for the girls !

2 dagar in på det nya året



Då var år 2006 över och vi är inne i det nya och fräscha 2007. För att summera 2006 väldigt snabbt så kan jag säga att detta har varit det bästa året i mitt liv någonsin, aldrig någonsin har det hänt så mycket på ett år. Allting har ju inte varit bra såklart, så är det ju aldrig, men jag har lyckats komma igenom allt det jobbiga utan att bli överdeppig som vissa andra blir och det känns riktigt bra. Dock är där några rätt så pinsamma grejer som jag helst aldrig snackar om men som ändå är viktiga, tror inte att jag hade varit den jag är nu om vissa personer aldrig hade kommit och gått och lämnat spår efter sig. Vissa har gjort så att jag väljer mitt umgänge mycket bättre nu och vissa har gjort så att jag inte hoppar in i något utan att verkligen känna efter vad jag vill och vad som blir bäst. Om man sen ska ta det positiva så var sommaren 2006 något som jag verkligen alltid kommer att minnas. Varenda dag oavsett väder var kanon, vi gjorde alltid något. De flesta från gänget från i somras är fortfarande de närmaste vännerna jag har och det känns underbart att man har haft turen att träffa så härliga människor.

Kunde inte avsluta detta helt underbara år på ett bättre sätt än vad jag gjorde i söndags heller. Allt började med att jag och Jonne drog hem till Ricky som skulle hålla i förfestandet. Vi började så smått med drickandet (eller ja, jag gick rätt så hårt ut), snackade och Ricky sprang fram och tillbaka i köket och fixade med maten. Jag skulle egentligen tagit bussen tidigare in till stan så att jag skulle hinna att förfesta med de andra inne i stan också men självklart missade jag den fast att det var 2 minuter kvar tills den egentligen skulle gå så jag och Jonne (som också hade tänkt att ta den bussen) fick gå tillbaka till Ricky och vänta på nästa buss som skulle gå 2 timmar senare (!). Väl hemma hos Ricky igen hade han börjat duka fram maten och folk började sätta sig vid bordet som var fint dekorerat. Jag hade käkat hemma med morsan och farsan innan jag gick och var fortfarande jättemätt så jag fortsatte att supa och vara social med folket. Efter två timmars drickande och snackande stack jag till bussen och Elle var trevlig och följde mig till hållplatsen fast att hon var väldigt kissnödig xD. Bussen var tom när jag gick på men några hållplatser senare hoppade några Bårslövare som hade förfestat i Ekeby på. Det blev ett jävla sjungande och hoppande så när jag väl gick av bussen så hade jag glitter och skit runt halsen xD. Väl uppe i lägenheten på Stattena fortsatte drickandet, det hade inte kommit så mycket folk så jag passade på att börja samla nyårskyssar. Jag, Elle, Sossa och Ricky tävlade om vem som kunde få flest fram till tolvslaget. Självklart vann jag med 15 stycken :). Tolvslaget firade vi som planerat vid Kärnan där alla smällde raketer som fan. Tjejerna var lite utsatta av taffsande "apor" men som tur var hade de mig som kunde rädda dem ;). På väg tillbaka till lägenheten träffade jag först Ida som önskade gott nytt år och sen gav mig dricka som hon tydligen inte ville ha och sen träffade jag någon överglad kille i trapporna upp till Kärnan som stannade och snackade och gav mig en halv flaska champagne xD, ibland har man tur hehe ;).


Nyår


Väl tillbaka på Stattena så började festandet på riktigt (i alla fall för mig) och höll 100% tills det kom ner en sur liten kärring och påstod att hon inte hörde sin TV och då var klockan 3 :S. Man kan ju undra vad hon satt och kollade på, vi gissade på Playboy-kanalen ^^. Tror att klockan hann bli 5 innan vi började tänka på att gå och lägga oss, jag tyckte dock att det blev för tyst efter ett tag så jag sprang upp emellanåt när jag började att må illa. Till sist somnade jag dock skönt bredvid Sanna och vaknade inte förrän halv två på eftermiddagen av att hon saknades bredvid mig. Alla som var kvar (Sossa, Elle, Balla, Elin och Sanna) var redan vakna och satt i köket och käkade glass. Jag var rätt så bakis och frågade helt normalt om någon hade mjölk och en pepparkaka så tyckte alla att det var jätteroligt, fast jag ska inte klaga på att någon har dålig humor eftersom jag garvade som fan när jag frågade var de fått glassen ifrån och Elle svarade "från Ballas röv" xD. Men det blir lätt så när man inte sovit så mycket på natten och man dessutom är bakis. Elin stack nästan direkt efter att jag vaknat och vi som var kvar städade eller ja, Sanna städade och resten av oss flummade mest runt ^^. När vi/Sanna var klara med städningen var det lång tid kvar till min och Ballas buss skulle gå så vi passade på att käka pizza och vakna till lite mer ;D. Det drog dock ut lite på tiden så vi missade nästan bussen men tack vare Ballas lokalsinne och att vi kutade och hann med en buss ner till bibloteket så hann vi precis med den. När vi kom fram till hållplatsen så kom bussen runt hörnan xD.

Väl hemma så fick jag veta att min farbror hade varit där och lämnat julklappar till mig, fick assietter till min servis och parfym och deo i märket Van Gils som luktar riktigt gott ;). Har även fått en ny mobil, en likadan som den förra som blev stulen av några idioter för några månader sen :(. Stjäl någon denna också så vet jag inte vad jag gör men förmodligen är det ingen risk att det händer eftersom jag aldrig kommer släppa taget om den när jag är på fest. Inte ens på förfest hos en polare för man vet aldrig vilket folk som kan komma dit, det har jag fått erfara tyvärr ^^. Men nu har jag en ny i alla fall and it feels great ! :D


mobil


Ha ett fortsatt bra 2007 ! Kisses for the girls !