Cause it's a game we gotta loose



Inleder det här inlägget med en grymt skön Twisted Sister-låt, så grymt passande såhär mitt i natten!

Är typ precis hemkommen från en filmkväll så man är ju ganska uppstoppad med popkorn för tillfället. Men det var trevligt, alltid kul när alla polare samlas och hittar på något även om det bara är en mer eller mindre flummig grej.

Nu ska man strax sova men var bara tvungen att gå in på studera.nu och börja "pilla" lite. Snart dags att söka in till högskola och den här gången är det verkligen på allvar, har redan gjort en preliminär lista över vad jag har tänkt att söka men vågar inte skicka den än. Tänk så ångrar man sig och vill gå något helt annat? Jag vet att man kan kompletera i efterhand men vem orkar krångla med sådant? Om jag har lika stor tur som jag brukar så lär det bli fel när antagningarna analyseras så det är lika bra att vänta. Men nog snackat om det!

Imorgon blir det lång dag. Vid nio ska jag åka in till stan med några polare för att sedan ta båten över till Danmark och köpa över lite "välbehövlig" dricka inför helgen.
Direkt där efter blir det en trip till körskolan och lite genrep inför uppkörningen på fredag, äntligen är den stora dagen här liksom! Direkt där efter ska jag ta tåget till Lund för att gå på ännu en föreläsning i historia och är väl sedan hemma vid tio som vanligt.

Hur jag ska orka detta? Jag har faktiskt ingen aning xD

Såhär en kall Påskaftonskväll




Sjukt skön låt med sleazerockbandet W.A.S.P.
Enjoy!


Då var man hemma från den mysiga påskmiddagen hos mormor och morfar igen, maten var lika otroligt god som vanligt och allting var precis som vanligt. Nästan lite tråkigt men det tillhör ju våra svenska helger på något vis. Hoppas att ni andra också har haft en skön påskafton!

Ingen utgång ikväll heller men dock kommer Ricky ut hit snart, får se om vi kan hitta på något skoj såhär en kall påskaftonskväll. Känns som minusgrader ute men det ska förhoppningsvis inte hindra oss!

Glad Påsk!

image144


Glad Påsk på er alla! =)

Åker ut till mormor och morfar om någon timme men tänkte ändå passa på att lägga in en bild på vårt väldigt fina påskris (som jag självklart har pimpat alldeles själv).

Who the fuck is Billy the Kid?!


image143


Då var den extremt långa långfredagen här och i år känns den verkligen extra tråkig och gårdagen gick hemskt nog i samma mönster. Hoppas dock på att det dyker upp något roligt snart som man kan sysselsätta sig med.

Onsdagen var dock verkligen raka motsatsen. Flängde runt Helsingborg med Rasmus och Danne från morgon till kväll. Började med Sossas dansuppvisning på Olympia, som gick jättebra, och avslutade med musiktävlingen Popkorn på The Tivoli. Som den sanna sleaze-älskare jag är så stod sleazebandet Bulletrain (bilden ovan) högst upp på listan när man skulle välja en favorit. Det hela blev dock en stor besvikelse när det något udda bandet vid namn Act Strange tog hem vinsten eftersom de, enligt mig, inte hade en chans över huvud taget.

Resten av påskhelgen ser ut att gå i ungefär samma gråa och tråkiga tema som denna olidliga långfredag. Påskmiddag, softande, softande och ännu mera softande.

Please save me?!





Updates for the night! (
23.45)

Andy blev min räddare, runt sju hade jag i princip gett upp hoppet om att ens komma utanför dörren. Som tur var ringde ju då Andy så vi drog en runda hem till Jonne och ägde totalt på Gutiar Hero och jag var självklart helt outstanding!
Ingen lång runda direkt men alltid något, alltid skönt att komma ut sådär spontant!

Påskmiddag och mys hos Mormor och Morfar imorgon, kan knappt vänta på att få sitta tänderna i Mormors hemmagjorda Janssons Frestelse och hemmagjorda köttbullar!

Softhelgen med stort S

 Jag har, som ni kanske har märkt, varit en aning oaktiv ett tag.  Sådant som händer när det enda som fyller ens huvud är en massa tankar och funderingar som är så pass privata att man inte känner för att lägga ut dem offentligt, plus att jag kanske har varit aningen slö xD

Jag har egentligen inget att skriva om idag heller eftersom detta har varit den lugnaste helgen på århundraden typ men vill ändå fylla ut med något. Tänkte mest bara tipsa om filmen Jumper som jag har sett ikväll. Den handlar i korta drag om en kille (spelad av Hayden Christensen) som efter en olycka märker att han har oanade krafter som han sedan utnyttjar till max. Jag är ingen vidare filmkritiker men jag tyckte att den var mycket bra iallafall, helt klart väldigt sevärd! :)




                             
                                                   
 

Really nice weekend!


image133


Bilden har ingenting med texten att göra men eftersom helgen har varit bra så tyckte jag att den Gossip Girl-bild passade väldigt bra! (Skönaste serien någonsin för övrigt)



Vet inte riktigt hur jag ska beskriva den här helgen men sjukt bra har den varit iallafall. Fredagen var vad man kan kalla för en helt vanlig utekväll för det var just vad den var. Lite drinkar på någon skön krog och sen vidare ut och flumma mellan de olika ställena i stan. Vädret var i och för sig inte det bästa med tanke på allt regn och all blåst som plågade en. Dock glömde man i princip bort det när Matilda och hennes kompisar dök upp, man har aldrig en tråkig stund med den tjejen ^^

Lördagen var Rickys dag och hans 19-årsdag skulle firas. Vi började hemma hos honom med lite dricka och mycket flummande för att sedan dra till Höganäs folkpark och festa med alla 40+. Vi hade faktiskt väldigt skoj, allt från att bara sitta ner med något att dricka till att ragga på de lite äldre kvinnorna i 30-årsåldern (ellerhur Micke? ;D)

Detta har lätt varit den roligaste helgen på länge och jag hoppas att de följande helgerna fortsätter i samma mönster!