Lunarstorm goes emo?


Dagen stora frågetecken är:


Håller den populära communityn Lunarstorm på att haka på den stora emotionellt deprimerade trenden som i allt större utsträckning  sprider sig över Sverige?


image132



Svaret är ännu oklart men man kan ju helt klart se vissa tendenser på att detta antangande kan vara sant. Eller vad säger ni?

Jonny Johansson, årets designer!


image134



För er som har missat det så vill jag uppmärksamma att det heta klädesmärket Acne Jeans skapare Jonny Johansson i dagarna fick mottaga Elle-galans pris för årets designer.

Jag hoppas att ni håller med mig när jag säg att han helt klart var värd detta. Acnes kläder är, enligt mig, väldigt enkla plagg men samtidigt väldigt stilrena och moderiktiga utan en massa onödiga detaljer. Helt klart ett av marknadens snyggaste klädesmärken, eller vad säger ni?

Efter en seg måndag



image130



Sjukt festsugen men jag kommer förmodligen inte att orka efter jobb på fredag. Ibland är livet verkligen hårt! Förläsening på universitetet idag, är inte direkt sugen men är så illa tvungen. Man kan lugnt säga att detta är en riktig snälla-tyck-synd-om-mig-dag xD. Någon som tycker lite synd om mig kanske? (A)



Och just det ja, jag är lite småkär också. Kan det bli mycket värre?

That's how winning is done!





Sjukt härlig scen ur den senaste Rocky-filmen. Orden i den betyder mycket för mig och säkert även för många andra!



För övrigt kan jag säga att jag precis kommit hem från en mindre lyckad utekväll med några polare. Var verkligen inte sugen på krogen men självklart hänger man med som den snälla kompisen man är. Det blev lite drinkar och någon öl men inte i berusande mängde direkt. Man märker verkligen hur störda och jobbiga fulla människor är när man själv är nykter. Det kanske vore en idé att sluta dricka?

Sony Ericsson X1 på ingång

image129




Man kanske ändå ska vänta med att köpa ny mobil? Med tanke på vad Sony Ericsson har på G så känns det nästan värt det. Jag menar, kolla bara på den här skönheten!





http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1808308.ab




Ett steg i rätt riktning

image127





Då var körkortsteorin avklarad! Ett steg närmare körkortet och bilen! =)


En BMW z3 (bilden) hade inte suttit fel, eller vad säger ni?

It is good to be Mr Bass!





Med risk för att bli tjatig så vill jag bara säga att detta nog är den härligaste scenen ur Gossip Girl säsong ett. Så mysig scen och låten bidrar till en sjukt härlig stämning!
 



Finns nog ingen kille som skulle tacka nej till att vara Chuck i den situationen, eller? ;)

Mr Bass, en klass för sig



Chuck: I love it when you talk dirty!
Serena: You just love when a girl talks to you.
Chuck: Actually I prefer them when they'r not talking.



                
                                      





Chuck Bass (spelad av Ed Westwick) är verkligen stjärnan i Gossip Girl, klockrenare kommentarer får man leta efter! xD

Någon mer än jag som faktiskt helt ärligt tycker att Gossip Girl klår OC med hästlängder?


Omyndiga Brittan



image122



Skvallerpressen verkar aldrig få nog av stackars Britney. Nu har till och med hennes egen pappa omyndigförklarat henne och man kan ju undra var detta komma att sluta?
Folk verkar tro att de gör henne en tjänst genom att låsa in henne på klinik men har hon inte varit sjuk innan så lär hon nog bli det då.



http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article1752359.ab