Nyår is closing up


Nu börjar nyår verkligen närma sig ! Känns som att allt är fixat och klart nu ^^. Igår var ju allt mest en ändra röra och det värsta var att jag hamnade mitt i skiten eftersom jag inte var med när denna "vilda" diskussion började. Folk visste varken ut eller in och jag orkade inte bry mig eftersom jag inte riktigt förstod var problemet låg, dagen innan hade allt varit fixat och klart liksom men sen blev tydligen något fel :S. Men som sagt så löste sig allt och nu ser nyårsafton ut att bli en bra kväll ändå :D.

Annars har det inte hänt något speciellt egentligen idag, dock blev jag väckt av två klasskompisar som ringde och ville jobba med projektarbetet vid 11 :S. Jävligt dålig stil att inte kunna berätta för mig lite tidigare just när på dagen de hade tänkt men eftersom jag så jävla snäll ibland (dock inte för ofta xD) så skyndade jag mig upp och slängde i mig två bullar och drog på mig kläder. Efter ett tag så ringer människorna igen och frågar när jag kommer och jag sa att jag skulle komma så fort jag kunde och då får jag reda på att blir det efter två så är det inte lönt för då hade de tydligen andra planer :S. Konstigt man blir irriterad ibland? Hade detta inte varit en skolgrej så hade jag skitit i det när hon ringde mig imorrse. Sen var allt förstört i alla fall och jag kunde lika gärna stanna uppe för att somna om var en omöjlighet. Sen hände ingenting och sen ingenting och sen lite mer av ingenting. Vid femtiden kom jag på att jag skulle kunna bränna American Pie, The Naked Mile och dra till Jonne xP. Passade på att ta några nya bilder medans jag väntade på att filmen skulle bli klar, dock blev de flesta skit (enligt mig i alla fall) men lyckades med några ^^. Sen drog jag till Jonne och vi såg filmen och flummade som vanligt xD softare polare finns fan inte :D.

I morgon ska man med brudarna plus Balla och finkamma stan efter en skjorta till Balla och köpa bira till nyår och sen är allt för min del i alla fall klart. Har ingen aning om vad det blir av kvällen sen, Sara vill ha med mig och tura och sen dra på The Tivoli men jag känner mig inte riktigt sugen på det (ja jag vet jag är skumm emellanåt xD) så det blir väl ännu en soft kväll hemma hos någon polare ^^. Nu har jag flummat tillräckligt tror jag så avslutar här med en bild som jag tog idag :).

Inför nyår

Have a nice New Years Eve ! ;D
Kisses for the girls !


Julhelgen är över, Nyår nästa !


 

 

 

Nu har jag övergivit bloggen på lunar, i alla fall för ett slag, för att prova något nytt och jag tyckte att detta verkade nice ;D. Det har ju hänt lite sen jag skrev sist, har ju hunnit fira jul och allt men nu är denna julen i princip också över ;/. I efterhand så tycker jag faktiskt att den har varit jävligt bra ^^.


Började firandet så smått redan på lille julafton hemma hos min faster, hennes sambo och min nyfödda lilla kusin ^^. Riktigt trevligt fast att snorungen skrek typ hela tiden och helt plötsligt spydde på golvet xD. Men jag fick ju julklappar (pengar, vinglas och en Rolf Berg-tomte) så det var ju överkomligt ^^. Dessutom fick jag till sist få ungen att somna, jag av alla människor som tycker att barn är bland det jobbigaste som finns xD. Men jag brukar ju lyckas med det mesta ;)

Julafton firade vi som vanligt hemma hos mormor och morfar, alltid lika mysigt :). Käkade julmat, tittade på Kalle Anka och allt det där vanliga traditionella och såklart julklappar ;). Jag fick svarta acne-jeans, Björn Borg-skor (som jag beslagtagit redan en månad innan jul ^^), Escada Sentiment-parfym som luktar asgott, pengar och lite annat grejs :P

158078-2

Juldagen spenderade jag mestadels hemma hos "Jåhnne tha määhn" ! xD Jag är alltid så sjukt trött på juldagen men fattar aldrig varför, liksom det enda man gör på julafton är att äta och softa men ändå är man seg dagen efter :S

Igår (annandag jul) var jag till en början med Nicke och Macke på Väla. Sanna och Sara H skulle egentligen hängt med men de hade ju festat kvällen innan så båda låg typ däckade xD. Men som sagt så hade jag tur att först träffa Nicke på bussen och sen Macke inne på Knutan, annars hade jag fått åka till Väla själv och det hade ju varit riktigt dött :/. Efter en stunds flummande mellan buktikerna så ringde jag upp Lotti och Sara J (även känd som Kent-Jesus eller Kenta Almighty xD) som också var på Väla, Macke och Nicke skulle ju och fika men jag hade inte lust för det så passade på att hänga med dem istället ^^. Fick köpt en Fred Perry-väska som jag fick leta runt hela butiken efter och en skitsnygg Fred Perry-skjorta som jag hade tänkt att ha på nyår ! :D Jag var dessutom på mobbing-humör så Sara fick stå ut med en del men hon verkar gilla uppmärksamheten så det gjorde ju inte henne något, kvittar vad man säger eller gör för hon bara ler xD.

Mellandagsrean

På kvällen drog jag och Jonne hem till Ricky där det redan var en del folk. Sen softade vi, drack lite bira och kollade på film. Sen kom Sanna och Elle och joinade så de blev en rätt mysig kväll, eller vad säger du Sanna ? ;)

Nu ser man dock bara fram emot nyår ! :D Ska först hem till Ricky och käka lite nyårsmat (Ricky har lovat att göra tre rätters meny ^^) och sen ska vi åka in till stan och fortsätta firandet/festandet/supandet där, först Kärnan vid tolvslaget och sen dra till en lägenhet som söta lilla Sanna har fixat ;) så det verkar bli en kanonkväll :D. Om inget annat så blir det ju det nu när jag är med hehe ;)

See you next year ! :D Flickornas favorit önskar er ett gott nytt år ! ;)


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!