Smalltown wildboy with a six-gun loaded!



(Ursäkta ännu en kopierad Bulletrainbild men är man glömsk och glömmer sin kamera så blir det såhär! xD)



Hur tråkig kan en söndag vara på en skala? Eller rättare sagt hur tråkiga kan folk vara på en söndag? Var på sjukt bra biohumör innan men självklart var det ingen som orkade. Var de inte bakfulla så var filmvalet dåligt eller så hade de andra planer. Kändes hopplöst efter ett tag så jag lade ner hela projektet och dog på sängen en stund istället. Som tur är har helgen ändå, i stora drag, varit till belåtenhet.

I ett försök inte låta allt för fanatisk så vill jag bara säga att Bulletrain verkligen rockade Bjuvsfestivalen i fredags, trotts vissa problem med dåliga tekniker/dålig ljudutrustning (?) Ni som inte såg dem gjorde verkligen en miss för här har vi ett gäng killar som har väldigt stora möjligheter att gå långt inom musiken. Deras nya låtar kickar lika mycket (om inte mer?) som de tidigare och de bjöd på en grym show trotts de tekniska problemen.
Fick även höra att bandtröjor ska beställas in så håll ögonen öppna and don't be late to buy your very own Bulletrain-tee!

Att lugna kvällar på krogen är underskattade är något vi slog ett slag för igår. Det var tänkt att bli filmkväll hos en polare i Klippan men vi tröttnade efter ett tag och drog in till stan istället och tog några drinkar och snackade, mest skitsnack i och för sig men det är ganska härligt det också. Testa lite nya drinkar och bara vara helt enkelt!

Betalda lediga dagar? Jatack!



Christine Dolce är sjukt vacker, ellerhur?



Att ledighet är härligt vet väl alla men att vara ledig och få betalt för det kanske inte är något som alla har upplevt? Så är det för mig just nu och jag kan säga att det hittills är min bästa lediga fredag någonsin.
Blotta tanken på att jag bara ligger här i sängen med datorn i knäet, gör precis vad jag vill och dessutom får betalt för det? Ibland är livet jävligt härligt!

Värdelösa vardagar!





Eran värdelösa bloggare är tillbaka med ännu ett värdelöst inlägg som ska göra ett försök att förgylla några sekunder av era värdelösa liv. Ja, ungefär såhär positiv är jag efter en hel dag på jobbet utan att ha sovit ett dugg natten innan.
Är det då så smart att sitta och skriva ett blogginlägg när klockan är över tolv på natten? Nej förmodligen inte men vad ska man göra liksom? På dagarna har jag inte tid och när jag väl kommer hem är jag för upptagen med att njuta av hur skönt det är att jag inte ens lägger minsta tanke på det.

Jag har skaffat en ny älskling iallafall och är otroligt nöjd med detta (nej inte någon ny flickvän). Ni kan se hennes underbara yttre på bilden ovan men det inre är det bara jag som vet något om (och alla andra som har samma modell). Förhoppningsvis får jag lite bättre fart på bloggandet nu och kanske för en gång skull skriver något som underhåller någon? Spänningen är olidlig!

Anledningen till mitt bloggstopp har inte bara berott på det faktum att jag inte har orkat (jag är lat men inte SÅ lat) utan även på att jag varit fast i läsandet en tag. Som de flesta vet så älskar jag musikgenren sleazerock och vad är inte bättre underhållning för mig då än att läsa boken The Dirt som handlar om grabbarna i rockbandet Mötley Crües liv från uppväxten i barndomshemmet till där de är idag.
Du behöver inte vara någon vidare fantast utan du kommer förmodligen att älska den här boken ändå. Jag rekomenderar den väldigt starkt som vill läsa något fullspäckat med udda händelser och intressant läsning!

My way or the highway




Ni har väl inte missat att sleazerockbandet Bulletrain spelar på Tivoliparken i Höganäs den 23 augusti? Om så är fallet så vet ni nu hur det ligger till och jag uppmanar alla som har möjligthet att ta sig dit att närvara och rocka loss! Ett band med så pass mycket potential som Bulletrain har är ingenting man ser varje dag. Bandet entrar scenen 23.00 och kommer garanterat att bjuda på en grym konsert!

Om ni vill lyssna på deras låtar (vilket ni självklart vill) så är det bara att besöka deras myspace på adressen:
http://www.myspace.com/bulletrainrocks


Paris vs. McCain?



I i sin senaste tv-reklam så liknar republikanernas presidentkandidat John McCain sin demokratiska motståndare Barrck Obama vid kändisar som bl.a. Britney Spears och Paris Hilton.
Nog för att jag hoppas på republikanerna i valet men att Paris Hilton gör en knäckande video som svar på McCains är bara så klockrent. Ibland kan man inget annat än att älska denna otroligt vackra kvinna och det hon företar sig!      "Im just hot"

Enjoy!

Birthdaygirl!



Den gångna helgen har till största del gått till att fira den otroligt glada tjejen på bilden som fyllde 19 i fredags. Sjukt roligt har det varit och mycket dricka har det blivit men inte gråter vi för detta. Grattis ännu en gång babe! Detta har varit en helt underbar helg som sent ska glömmas!!

Handlade ut från systemet för första gången i lördags, det var första gången sen min födelsedag som jag verkligen kände att jag blivit ett år äldre. Så sjukt praktiskt att bara kunna knalla in i en butik och köpa det man behöver utan problem, känns som om det kommer att bli en del besök där den närmaste tiden.

Nu är bara frågan: Vad finns där nu att se fram emot?

18 var krog/körkortsåldern och när man fyllt 20 får man köpa ut från Systembolaget men efter det då? Finns där något mer att se fram emot eller allting är slut nu? Personligen får jag den uppfattningen att åren bara kommar att traska på fram tills jag fyller 30 och livet i princip är över (kanske inte riktigt över men nästan).

Någon som kan ge mig ett svar på denna frågan?