Smalltown wildboy with a six-gun loaded!



(Ursäkta ännu en kopierad Bulletrainbild men är man glömsk och glömmer sin kamera så blir det såhär! xD)



Hur tråkig kan en söndag vara på en skala? Eller rättare sagt hur tråkiga kan folk vara på en söndag? Var på sjukt bra biohumör innan men självklart var det ingen som orkade. Var de inte bakfulla så var filmvalet dåligt eller så hade de andra planer. Kändes hopplöst efter ett tag så jag lade ner hela projektet och dog på sängen en stund istället. Som tur är har helgen ändå, i stora drag, varit till belåtenhet.

I ett försök inte låta allt för fanatisk så vill jag bara säga att Bulletrain verkligen rockade Bjuvsfestivalen i fredags, trotts vissa problem med dåliga tekniker/dålig ljudutrustning (?) Ni som inte såg dem gjorde verkligen en miss för här har vi ett gäng killar som har väldigt stora möjligheter att gå långt inom musiken. Deras nya låtar kickar lika mycket (om inte mer?) som de tidigare och de bjöd på en grym show trotts de tekniska problemen.
Fick även höra att bandtröjor ska beställas in så håll ögonen öppna and don't be late to buy your very own Bulletrain-tee!

Att lugna kvällar på krogen är underskattade är något vi slog ett slag för igår. Det var tänkt att bli filmkväll hos en polare i Klippan men vi tröttnade efter ett tag och drog in till stan istället och tog några drinkar och snackade, mest skitsnack i och för sig men det är ganska härligt det också. Testa lite nya drinkar och bara vara helt enkelt!

Kommentarer
Postat av: Bulletrain

Fett kul med den goa respons vi får här!!!

Om du planerar att titta förbi The Tivoli den 25e

Oktober när vi spelar med Bullet och Highball Shooters så skicka oss ett mail så skriver vi upp dig på Gästlistan! =)



Rock on!

Bulletrain


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback