Djur har också rätt!




Jag är seriöst trött på det här ständigt återkommande temat med människor som sitter i kvällstidningar och gnäller över diverse jaktolyckor och blir beskrivna som offer för något stort och elakt djur. Man blir arg med tanke på att det sällan är ett obefogat anfall från djurets sida utan frågan om en hotande situation. Djur är inte dumma och förstår självklart att mannen med geväret är inte där för bjuda på mat och klia dem på ryggen och utövar därför självförsvar.

Sen är det alltid samma visa, mannen med gevär blir skadad på något vis och djuret försvinner från platsen även det med någon form av skada kännetecken. Det är då mannen i fråga ringer och gnäller och blir omhändertagen av ambulans och någon annan idiot springer ut i skogen och tar livet av djuret precis som om självförsvar skulle vara förbjudet i djurriket.

Tänk dig att du är ute och går en kväll och plötsligt kommer där fram en man med pistol och du märker att han har onda avsikter. Du vänder dig snabbt om, slår till honom och springer därifrån så fort du kan för att komma i säkerhet. Vad hade du då tyckt om den aggresiva mannen ringer efter hjälp så att någon kommer och plåstrar om honom och sen försöker leta upp dig för att avliva dig pga. ditt aggresiva betéende. Visst låter det fel?
Tänk då på att det är i stort sett samma situation bara att vi har bytt ut en björn mot en människa.En människas värde står inte högre än ett djur, iallafall inte om man frågar mig. Alla har samma rätt till livet!

Blä, nu har man bråttom till jobb och det regnar överdrivet mycket!

Irriterande nolla!

Hur irriterande kan människor vara egentligen? Startar laptopen och ska uppdatera lite grejer och så visar det sig att en fil innehåller trojaner, en typ av virus, som då gör att hela skärmen blir suddig och datorn bara dör och inte går att starta normalt.
Vad är det för en jävla värdelös och ointelligent människa som sitter och gör sådant egentligen? Man kan ju tycka att det finns både viktigare och roligare saker att göra än att försura normala människors vardag för att man själv har en meningslös och värdelös tillvaro.
Nu får jag alltså lägga ner tid på att kopiera det viktigaste från datorn så att man sedan kan återställa den. Roligare kan man ju ha?



Tur att det finns saker som får en att skratta även när man är irriterad. T.ex. Galenskaparna, så himla skön humor!

Underkläder på med kvalité.

Vilken tråkigt regnig höstsöndag det här har varit men nu verkar det klarna upp och bli en fin höstkväll iallafall. Pappa blev väldigt glad för presenten jag hade köpt men han skulle ändå tvunget försöka gissa priset på kalsongerna, så typiskt honom. Hoppas att han använder dem väl nu och inser värdet av underkläder med kvalité!

Kvällen ser ut att bli tråkigt lugn. Man borde egentligen uppskatta lugna kvällar men det är inte lätt när man, som mig, i princip är konstant rastlös och hellre stressar igenom varje dag än att ta det extremt lugnt. Ska dock ändå försöka ta det lugnt ikväll men är det någon som har något skoj på G så är det bara att höra av sig!


             
                          
                                 

Såhär ser kalsongerna pappa fick av mig ut. Snygga va?

(Klicka på bilderna för att förstora)


                                            

It's fathers day!


Det verkar inte bättre än att någon form av höstdepression sprider sig just nu. Så tråkigt med folk som blir gnälliga och känsliga, men inte drabbar det mig inte. Har kanske inte Sveriges mest aktiva blogg för tillfället men jag hoppas att den kan vara lite skoj ändå!

Helgen har gått i filmens tecken och man har både hunnit med att se Saw V och Bond - Quantum Of Solace. Är ingen vidare filmkritiker men jag tyckte faktiskt att båda var bra. Saw var ju uppbyggd på ungefär samma sätt som vanligt, folk som har betett sig dåligt ska få kämpa för sin överlevnad och blodet det flödar. Dock ändå en härligt att veta vad man får när man sätter sig i salongen.
Bondfilmen var den andra av alla dessa agentfilmer som jag sett. Senast jag såg en Bondfilm var väl ungefär när jag var åtta år så man kan inte säga att jag hade så mycket att jämföra med men jag blev jävligt nöjd. Actionscenerna var underhållande och man till och med skrattade vid vissa tillfällen. Plus att man självklart beundrar denna agents förmåga att lyckas ligga med alla tjejer han i princip andas på.

Nu är det söndag och vardagens tråkiga rutiner stundar runt hörnet som vanligt. Dock fars dag idag och jag har faktiskt tänkt efter lite i år och köpt ett par coola Björn Borg-kalsonger till pappa. Jag kanske är den enda men tanken slog mig att farsan faktiskt kan behöva uppdatera sin kalsonglåda lite och vem kan ha bättre koll än jag? Motivet är roligt nog också små Björn Borg-ansikten och färgen är svart. Inte för skrikigt utan mer sådär lagom utöver de vanliga tråkiga enfärgade underkläderna.

Är det en bra fars dag-present eller ej? Vad har ni själva köpt till era pappor?





Mitt fina fars dags-packet innehållande snygga kallingar. Hoppas att han blir glad!