Brighter days

image76


Idag kan man ju lugnt säga att det inte är min dag. allting känns så fucking snett och vingt rent allmänt och ingenting går riktigt som det ska.
Började dagen på körskolan imorrse, fick gjort jättemycketteorin men något kändes ändå fel. Sedan lullade jag vidare ner på stan för att göra några ärenden och fortfarande kändes saker och ting jättefel. Denna känsla av felaktighet har hängt med mig nu hela dagen och jag vet verkligen inte varför. Det värsta är ju det att man inte vet vad det är för då kan man inte göra något åt det.
Kanske är det bara jag som inbillar mig? Man kan ju alltid hoppas för allt grubblande gör mig trött. Det är just vad jag gör nästan alltid, bara sover. Jag borde seriöst skaffa mig något vettigt att göra för detta kan fan inte vara hälsosamt.
Ska se om jag kan reda ut allt som snurrar i min skalle och kanske jag kan må bättre sen.


Ha det nice ! Kisses !

It happens at night



image75


Ännu en natt tillbringad på Schenker AB i Helsingborg. Jag kan ju inte klaga på att det var jobbigt den här gången eftersom det enda jag gjorde på hela natten var att kontrollera sträck-koderna och köra truck, ibland har man tur.

Jag var för ovanlighetens skull extremt trött när jag kom hem så efter att ha tryckt i mig godis så somnade jag direkt på min mjuka och sköna kudde. Vaknade för drygt än timme sen och fast att man har sovit fler timmar än vad man faktiskt brukar göra så känner man sig ändå riktigt trött, det är det som är nackdelen med nattjobb för min del. Skönt att det inte blir mer sådant den här veckan i alla fall.

Nu ska jag käka "frukost" och sen får jag se vad som händer.



Ha det nice ! Kisses !


Let's get physical



Ja, då är det bara ungefär två timmar innan man ska åka in och jobba. Skönt att det är sista dagen för den här veckan i alla fall. Har bestämt mig för att använda resten av veckan till att göra teorikörskolan och sådant viktigt. Börjar faktiskt komma igång bra med den och var så nöjd med mig själv efter körlektionen innan idag att jag åkte ut till Väla och köpte en jättesnygg Fred Perry-kofta. Vet inte varför jag alltid fastnar för deras plagg men det blir ofta så, försöker variera mig även märkesmässigt men sånt funkar ju inte alltid.

Ännu en helg har ju passerat och man kan lugnt säga att den har varit full med en massa festande.
I fredags var det Malmöfestivalens sista dag så jag och tre polare åkte dit för att känna på festivalstämningen en sista gång detta året och för att bland annat se banden Joddla med Siv (tredje gången för mig i år) och själklart The Ark. Joddla var coola på sitt eget lilla vis som vanligt men efter tre konserter med dem så börjar det faktiskt bli lite tjatigt för även om allting är live så låter de exakt likadant varenda gång.
Emellan Joddla och The Ark letade jag och Danne upp en bar där man kunde köpa champagne, detta tog ju "bara" en halvtimme. Folk i baren trodde att jag skulle fira något och jag fattade fan inte varför det var tvunget, jag dricker champagne för att det är gott och inget annat. Vi drack upp champagnen och sen blev det en del drinkar på det. Efter detta yrade vi ut i natten och mot den stora scenen för att se The Ark, det var en riktigt nice kväll och ett jävligt bra avslut på festivalen.

Lördagen började också fint, en tjejkompis till mig skulle ha 18-årsfest och jag var självklart på G. Innan festen drog jag, Sanna och Lotti ut på krogen för att förfesta lite och självklart var det jag som bjöd på drinkarna den kvällen. Efter ett antal olika drinkar och lite shotar så drog vi vidare och bort mot festen och allt började hur nice som helst, folket där var hur trevliga som helst och man kände de flest sen innan. Dock slutade det inte lika bra. När jag var på väg ut kom två killar som också hade varit på festen och knuffade till mig och det slutade med att jag fick några hårda slag i ansiktet. Jag förstod ingenting just då eftersom jag inte var nykter direkt men blev desto argare när jag märkte att det blödde från min mun. Allting lugnade ner sig när jag och Sanna kom hem till henne. Dock blev jag påmind om incidenten när jag vaknade morgonen efter och kände hur svullen min underläpp hade blivit.
Nu har svullnaden börjat gå ner men jag glömmer aldrig detta, så lågt att hoppa på någon sådär. Jag har aldrig riktigt förstått det där med att leka gangster och lär nog aldrig göra heller för så som jag har upplevt det hittills så är det bara något som folk med väldigt lågt IQ gör, sorgligt men sant.


Ha det bra alla ! Kisses !

The summer is really over

image74


Kom hem för bara en liten stund sen efter en soft kväll med Ricky och Steffie. Man känner verkligen att sommaren är över nu och jag hatar det. Värmen är i princip borta och verkar inte komma tillbaka och inte nog med det så börjar de flesta polarna skolan imorgon.

Allvarligt talat känner jag mig nästan som en lodis eftersom jag jobbar just nu. Känner mig precis som om jag bor i min egen avskilda värld och inte har någon framtid över huvud taget. Hade seriöst hellre gått i skolan nu men Lunds Universitet har fortfarande inte behandlat min ansökan till den där juridik-kursen som jag vill gå. Ibland kan man verkligen undra vad de gör istället för att jobba, man tycker ju att den ändå borde komma igång snart.
Känner redan nu att detta kommer att bli en lång höst och en lång vinter för mig, eller så är det bara som det känns nu? Jag menar, pengarna jag tjänar är ju inte fel och mina helger är ju roligare än någonsin.

Detta är helt klart ett bra exempel på att man inte både kan ha kakan och äta den. Innan gick tänkte jag alltid på hur jag skulle hitta en bra jobb så att jag kunde tjäna egna pengar och slippa be farsan alltid. Nu har jag pengarna men inte samma sköna vardag. Jobbigt när man aldrig blir riktigt nöjd but that's life I guess. Hoppas alla ni som börjar skolan får en nice första dag i alla fall och jag ska försöka att ha det roligt på jobb eller något liknande.

Nu ska jag drömma mig bort med lite OC or something like that!


Ha det bra alla ! Kisses !

Malmöfestivalen del 2


image73


Klockan är tio i fyra på morgonen och jag är hemma igen och redo att krama kudden. Kände dock för att skriva lite här innan dess om kvällen som var jävligt trevlig.

Efter en dryg timmes tågresa till Malmö så var vi äntligen framme, eller ja, nästan alla i alla fall. Balla och några till missade tåget precis och såg oss andra åka iväg och fick därför ta nästa. Men det hindrade inte oss andra. Väl i Malmö tog vi oss till stora scenen där bandet Sahara Hotnights skulle spela. Ångrar verkligen inte att vi gick dit, låtarna var jättebra och deras trummis var nog det sexigaste jag sett slå på ett trumset. Jag lyssnade på låtarna men mina ögon var fast på den blonda brud som bankade sådär lagom sexigt på sina trummor och var helt inne i det.

Efter detta drog vi vidare. Jag tog en runda med Elle ner till hotellet St: Jörgen eftersom hon behövde gå på toa. Sedan drog vi iväg ut en runda till i vimlet av mat och människor. Efter att vi käkat och sådär blev Elle nödig igen men den här gången blev det ett längre besök på hotellet eftersom jag blev sugen på lite drinkar i baren där. Bartendern var ganska rolig men kunde i princip ingenting, Cosmopolitan fick han slå upp i sitt drinkhäfte och P2 visste han inte ens vad det var för något. Så det slutade med två Cosmopolitan och ett stort glas rödvin, vilket var jävligt gott.

Klockan ett tog vi tåget tillbaka till Helsinborg för att sedan ta bussen hem till lilla Ekeby. Alla hade inte så roligt som man kanske hade hoppats men jag hade helt klart en nice kväll och det var ju egentligen huvudsaken.


Ha det bra alla ! Kisses !

Malmöfestivalen del 1


image72


Snart ska man ta bussen in till stan och sen bär det av med tåg till Malmö och Malmöfestivalen. Jag brukar annars vara den som är väldigt sent ute med det mesta men idag har jag haft framförhållning  och har därför fått lite tid över till att skriva en rad.

Igår var jag med min baby och såg komedin "Knocked up" (bilden ovan). Man kan lugnt säga att det var en av de roligaste filmerna jag har sett på mycket länge. All humor var så klockren, verkligen en film man borde se. Sällskapet var ju absolut det mysigaste också. Alltid 100% myspys med Sanna.

Som sagt så är det Malmöfestivalen som gäller idag. Hoppas på en jävligt rolig kväll, ska försöka att inte dricka allt för mycket men det har ju aldrig riktigt varit min starka sida så vi får väl se hur jag mår när jag vaknar i morgon helt enkelt. Detta är ju sista helgen innan många av polarna börjar skolan igen så ikväll är det fullt ös som gäller, man vet ju aldrig när vi kan vara såhär fria nästa gång. Jag själv jobbar på som vanligt och jag behöver nog inte skriva vad jag tycker om det för det har ni läst ett antal gånger i mina föregående inlägg. Ska dock lägga energi på att söka nytt jobb inom det snaraste har jag bestämt,  där måste finnas något som jag också kan trivas med.

Nu ska jag fixa det sista och sen dra till bussen. Updates om hur kvällen verkligen blev kommer imorgon.

Ha det bra alla ! Kisses

Update #1


image71


Jag har inte blockat på ett tag så här kommer en liten update. Bilden är ett smakprov på hur man kan se ut en tråkig och halvsömning söndag.

I fredags var det såklart fest, vet inte hur många fredagar i rad det har blivit nu men det är några stycken. För omväxlings skull så blev det en hemmafest med lite nytt och roligt folk, vilket jag tyckte var jävligt kul.
Dricka hade jag inte köpt någon så det blev ett besök på en nice bar nere vid norra hamnen här i Helsingborg. De flesta stack dock direkt till festen så det slutade med att det bara var jag och Lotti som stack dit, tur att vi alltid har det roligt ändå. Kvällens började med att man beställde in en flaska champagne såklart. Jag har verkligen fastnat för denna härliga dryck och har inga planer på att släppa det heller även om det kostar en del man köper varje utekväll. Efter att ha tömt den flaskan och testat på en ny drink som de kallade för Fashionpashion och en vanlig Cosmopolitan så bar det av mot festen.
Väl där blev det lite flummande och några öl slank det också ner under kvällens gång. I slutet blev det dock bråk som jag aldrig riktigt fattade hur eller varför det hade börjat och som jag tyckte var ganska onödigt. Dock delades det faktiskt ut en välförtjänt smäll men efter det var det bara en massa tjaffs om allt och ingenting.
Kvällen slutade hemma hos min älskling, Sanna, tsm med henne och Elle. Elle skulle tvunget ta en runda i badkaret så jag och Sanna myste lite på soffan under tiden tills jag däckade på hennes säng och inte vaknade förrän nästa morgon.

Helgen bara drev förbi och igår, måndag, var det dags för jobb igen. Nu kan jag verkligen säga att jag är less på det stället. Man får seriöst inget vettigt utav det förutom lönen en gång i månaden men jag vill ha mer. Känns skönt att man har körskola att sköta också i veckorna som dessutom ger mig ledighet från mitt jobb de dagarna jag är där och läser.
Förhoppningsvis får jag svar från Lund snart också om ifall att jag har kommit in på juridik-kursen som jag har sökt eller ej. Känner mig ganska säker på att jag kommer att få en plats där, annars vet jag inte riktigt vad jag gör. Många av mina polare börjar ju sitt sista år på gymnasiet nu, dock kan jag inte riktigt säga att jag tycker synd om dem. Ska sanningen fram saknar jag faktiskt skolan lite. Eller kanske inte själva skolan utan mer känslan av att tillhöra något, något som gör att jag utvecklas som människa och gör att jag känner att jag gör något meningsfullt. DHL i Klippan är allt annat än meningsfullt för mig kan man lugnt säga och rasterna tillsammans med de andra anställda också i stora drag. Där finns såklart vissa ljusningar, det finns det i det mesta, men över lag är allting bara segt och det känns som om hjärnan bara sjunker ihop mer och mer som en punkterade ballong.

Tur att lönen är så pass okej som den är för annars tror jag nog inte att jag hade fortsatt. Jag har ju, som ni säkert har fattat, fått ett större utflöde med pengar än vad jag haft någonsin tidigare och det känns på sätt och vis skönt att kunna köpa i princip allt man vill utan att be farsan om pengar, som det blev väldigt ofta innan jag började jobba. Jag borde egentligen spara men hittills har det bara blivit en massa utgifter och så kommer det nog att fortsätta ett tag framöver. Mitt förnuft vill spara men jag själv vill köpa det jag känner för och spara det som blir över (om det nu blir något över). Man lever bara en gång och den gången är nu, och då ska man verkligen leva till hundra procent tycker jag.

Ha det bra alla ! Kisses for the girls !

It's just so.. boring ?


image70



Det är ett tag sedan jag skrev sist men tillvaron är fortfarande lika lung, vilket resulterar i att även detta inlägget ser ut att bli kort. Bilen på bilden är en BMW z3, känner mig sjukt sugen på att skaffa en sådan när jag tagit mitt körkort. Hinner säkert ändra mig många gånger innan dess, brukar bli så, men ni måste erkänna att den är väldigt snygg?

I lördags blev det utgång på kvällen eftersom min polare Andy fyllde 18 på söndagen. Vi hade jätteroligt och tog oss igenom några olika pubar. Dricka blev det ganska mycket av och vi hade hur roligt som helst. Har dock en del minnesluckor från den kvällen som jag inte kan fylla i hur jag än försöker. Lite läskigt kanske men jag lever ju fortfarande så det blev ingen skada skedd i alla fall.
Tidigare på dagen hann jag även med en runda på Väla köpcentrum. Hade bokat tid hos Frisyrmakarna där och självklart tog man en runda bland butikerna efter det. Den störiga sommar-rean pågår fortfarande så det mesta som hänger framme är fortfarande trash men när jag kom in på Levi's store hittade jag ett par jättesnygga, oslitna jeans i slim-modell som jag kände mig väldigt tvungen att prova. De satt så jävla bra att jag köpte dem, alltid lika roligt med oplanerade köp som blir extremt lyckade.
När jag kom tillbaka till city var det över en timme tills min buss hem till Ekeby skulle gå (alltid lika bra bussförbindelser) så jag stack ner till glassfabriken i Norr hamnen och köpte mig en stor strut. Så otroligt god glass de har där och så skönt det var att stå där på bron, som leder ut till piren, och titta ut över havet och inte tänka på någonting i princip. Det är sådant man behöver ibland.

För övrigt har tiden i stora drag bara gått till att vara på körskolan och jobbet. Det sköna med det hela är att de dagarna jag ska köra på körskolan är jag ledig från jobb. Kan verkligen behövas för just nu känns jobb mer pest än någonsin. Det blir ju inte heller bättre av att man är fullt medveten om att solen skiner ute och att man lika gärna hade kunnat ligga på stranden. Igår kväll var jag dock hos Sanna en stund och myste, alltid lika härligt ^^:

Men i dag blir det stranden med Lotti efter att jag har varit på körskolan. Ska vara där redan 8.10 så det är nog bäst att krama kudden nu, känner att jag redan nu är lite sent på det.

Ha det bra alla ! Kisses for the girls !