Shopaholics have more fun




image81


Onsdag idag och snart är den här veckan slut, tyvärr är det så. Tråkigt nog är det alltid de lediga veckorna som går snabbast.
Hade en riktigt fullpackad men härlig dag igår i alla fall. Började med körskola som vanligt och efter att jag både hade kört och gjort teori så hade jag ändå 1,5 timme att slå igen innan Danne var färdig på sin körlektion. Tog därför bussen tillbaka till Knutpunkten och satte mig på Graffiti Café och tog en jättegod baguette och en stor cappucino. Riktigt skönt att börja morgonen så lugnt.

Vid halv tolv tog vi tåget till Malmö och plöjde igenom Malmös shoppinggata. Fick köpt en jättesnygg grå tjock stickad kofta, ett par vita Björn Borg-boxer (har haft alla färger och mönster utom just ett par cleana vita så det var på tiden) och Diesels nya parfym Fuel for life (luktar extremt gott).
Vid fem åkte vi tillbaka till Helsingborg och tog en runda på Kullagatan eftersom skorna Emelie skulle ha bara fanns på Håkanssons där. Passade på att ta en runda inom Spirit då och köpa den svarta slipsen som jag velat ha vädligt länge men inte tänkt på att köpa, riktigt snygg!
Som om det inte var nog så åkte vi även till Väla och där fick jag köpt trenchcoaten från Tiger som jag också ville ha. Var inte hemma förrän nio på kvällen och då var jag helt slut men kollar man på vad jag köpt så var det värt det. Summan för allt låg i slutändan på några tusen men det känns ändå som om allt som jag köpte var "behövliga" saker, i alla fall om man frågar mig.
Den enda som inte handlade något alls var Danne, om man inte räknar med hans tåg/buss-biljetter och en tub med någon speciell tandkräm. Den killen vet verkligen hur man ska göra för att vara ekonomisk!

Dagen idag har i stora drag varit motsatsen till igår, har i princip inte gjort någonting. Körskolan och teoripluggande som vanligt men även ett besök i solariet så nu ser jag mer eller mindre misshandlad ut men förhoppningsvis har det lagt sig till imorgon.

Ha det nice ! Kisses !

Thank god I'm me !



image80



Idag är jag glad, riktigt glad. För det första är jag ledig hela veckan vilket innebär, för er som inte vet vad ledighet innebär, att jag inte ska jobba på sju hela dagar.
För det andra är jag riktigt pepp för att festa, längesen jag var såhär på G så på fredag smäller det riktigt ordentligt. Ingen riktig fest utan Fredde på på partyhumör liksom, ska bli riktigt roligt.

Men det är fem dagar dit och jag ska njuta av varenda en, vissa positiva sidor har arbetslivet faktiskt. Man njuter ju extra mycket när man väl får vara ledig. Senaste veckorna har ju, som ni vet, varit rena plågan på alla håll och kanter så det känns jätteskönt att allting håller på att vända tillbaka till hur det var om inte till och med lite bättre.

Ska sova snart eftersom jag hade tänkt att dra till körskolan imorgon göra ännu mer teori, därför jag tog ledigt egentligen. Vill bli klar med teorin snabbt så att jag kan får göra uppskrivning snart och sen även uppkörning. Känns som om det borde vara klart snart liksom. Allting är ju väldigt simpelt bara man har tid att sätta sig ner och ta tag i det, vilket det inte känns som om jag har när jag jobbar. Har två dagar i veckan som jag har tid att sätta mig ner med det och det räcker helt enkelt inte till men nu ska jag väl komma vädligt långt, eller kanske till och med bli färdig, den här veckan.
På tisdag ska jag även skaffa träningskort och äntligen börja träna igen, ska bli riktigt skönt för jag behöver verkligen något sätt att ta ut all min överskottsenergi som jag bara går och bär på ibland.

Ja kort sagt, allting är kanon just nu och ingenting kan hindra mig från att må skitbra. Inte ens min, förmodligen, ADHD-störda farsa och det säger ju en hel del om man har träffat honom och vet hur jobbig han kan vara.

Ha det nice ! Kisses !

It's just nothing

Ibland är saker och ting verkligen så tråkiga att man undrar om det verkligen kan bli värre. Just nu är det så, jobbet är tråkigare än någonsin och likaså min fritid. Ingenting händer och folk är bara så svåra att förstå sig på. Är djupt tacksam för att jag är ledig två dagar i veckan, det behövs verkligen för att återhämta sig så att man känner sig levande och inte bara som någon zombie. Ska vara glad att jag inte jobbar natt den här veckan för det hade jag seriöst inte klarat av.

Var på körskolan idag och allting går bra positivt framåt, hoppas att jag blir klar inom den närmaste månaden. Förutom körskolan så har jag bara tagit det lugnt, kan behövas ibland. Hann dock med en runda till möbelaffären med morsan, hon skulle kolla på något som hon hade tänkt köpa till min kusin och jag passade på att kolla på lite nytt stuff till mitt rum. Ska ha ny lampa i fönstret och kanske några nya tavlor, hittade lite nice grejer som jag ska köpa. Även sådant piggar ju i den gråa vardagen, det till och med regnar nu så mer grått än såhär kan det ju nästan inte bli.

Hittade ett Family Guy-klipp som jag bara inte kan sluta skratta åt. Tur att sådan humor finns. Eftersom jag dock är så inkompetent att jag inte lyckas lägga in filmen här så får ni länken till filmen istället, måste ses!

http://www.miloop.se/?movie=7587


Ha det nice ! Kisses !


Only the lonely

image79


Kvällen blev inte som det var tänkt. Älsklingen mådde inte riktigt bra och valde därför att stanna hemma, tråkigt men sant. Hoppas på att hon frisknar till tills imorgon så att vi kan ses då istället, har inte träffats på en vecka så det hade jävligt mysigt.

Kvällen slutade till sist med att jag dissade två fester och drog hem till min polare Jonne istället, där Andy också var. Har inte träffat Jonne på typ en månad så det var nice att bara softa och snacka som vi alltid brukade göra innan. Tur att vänner som dem finns. Det är sådana här dagar som man märker hur mycket som har förändrats på bara ett år. För ett år sen var det nästan alltid jag, Jonne och Andy på fredagarna. Vi brukade softa hemma hos Jonne, se film och sådär. Ser man på hur det är nu så är det nästan aldrig så. Jobbet och körskolan tar upp den mesta tiden och den lediga tid jag har ägnar jag åt att festa och försöka förstå hur vissa människor tänker, man vill ju alltid försöka vara människor som betyder mycket för en till lags och få allt att funka. Sen att det sällan fungerar har jag märkt mycket av nu under de senaste veckorna. Sen är det ju även så att man har ju inte en chans att kunna förstå om man inget får veta heller men man gör ändå sitt bästa.

Såg precis klart "Shrek the third" (bilden ovan) på tal om något helt annat. Inte lika imponerad av den som av de två föregångarna men den var ändå bra på sitt sätt, Pepperkakan och Pinocchio är alltid lika klockrena. Hörde dock att de hade planer på att göra en fyra, vilket jag inte hoppas att de gör. Det är på det här sätter man förstör en bra serie av filmer, trycker ut det sista man kan få ut av det och gör en extremt dålig uppföljare. Allt för pengar I guess och på sätt och vis förstår jag dem för pengar är i princip allt för mig också.
Imorgon vet jag inte vad som händer, förhoppningsvis lite myspys med älsklingen men man vet ju aldrig.


Ha det nice ! Kisses !


Everything as an ending


image78


Äntligen är min vecka med nattjobb över, hur skönt som helst. Hatar verkligen att jobba natt eftersom jag förstör min dygnsrytm. Jag utger ju mig alltid för att vara nattmänniska till 100% men detta är verkligen över gränsen kan man säga. Lär väl bli fler sådana här veckor någon gång i framtiden men som det ser ut nu den närmaste tiden så är det dagtider och körskola som gäller. (Bilden ovan är från terminalen på Schenker AB där jag jobbar)

Var föresten på min sista tråkiga teorilektion på körskolan igår. Killen som undervisar var lika grå och tråkig som vanligt och känslan av att jag inte hade fått sova tillräckligt gjorde inte saken bättre. Lyckades dock hålla mig vaken mot alla odds. Efter denna tortyr hade jag två timmar att slå igen så efter att jag hade flummat runt med Danne på stan en stund så drog jag till solariet och solade. Fan hur länge sen som helst och det känns verkligen som om jag bleknar bort, inte bra alls.

Duktig som jag är så ser även denna helgen ut att bli en vit helg. Förra helgen blev det ju bio på fredagen och vi såg, som jag tidigare har nämnt, "28 weeks later" som var riktigt bra. På lördagen hade vi filmkväll i Elles farsas lägenhet i stan, såg Saw 2 och 3 som är två extremt bra skräckfilmer. Ska försöka att hålla det såhär lugnt fram tills vi ska fira Amelies 18-årsdag den 28e. Som det ser ut nu så blir det en mysig kväll med älsklingen och någon bra film. Tro det eller ej men ibland är det faktiskt skönt som fan att bara ta det lugnt, även på en fredag.

Ha det nice ! Kisses !

Even brighter days exists


image77



För att resumera de två veckorna som har förflutit med ett ord så är "kaos" ett väldigt bra val. Tänker inte gå in på mer än att allting har varit mer eller mindre upp-och-ner-vänt. Som tur är så har saker börjar rätta till sig nu i slutet på den här veckan och jag har kunnat tänka på annat än bara problem med folk och annat. Känns som att allting kommer att bli som vanligt nu, vilket jag är mycket tacksam för.
Finns nog inget värre än att ha något i skallen som är så jobbigt att det ger dig smärta i bröstkorgen och sug i magen, ännu värre när man börjar spekulera i det och utvecklar idéer som man inte har något som helst underlag för. Jag är ju en sådan person och på jobb får man alltid mycket tid över att tänka på så det blev ju en hel del av det i måndags. Känns skönt att slippa sådant nu, eller hoppas att det inte blir mer konstigheter i alla fall.

Igår kväll när allt det jobbiga definitivt kändes som dåtid så drog jag med några polare på bio, såg skräckfilmen "28 weeks later". Faktiskt jävligt bra, ryckte till vid några tillfällen och det är inte många skräckfilmer som får mig att reagera alls. Tydligen är det en uppföljare på en film som heter "28 days later" som jag då inte har sett. Ska skaffa den och hoppas på att den är lika bra.
På vägen hem från bussen kände jag verkligen att hösten närmar sig mer och mer. Härligt på sätt och vis eftersom hösten är en så mysig årstid men inget klår ju sommaren som sagt, även om den som har gått inte var något höjdare direkt. Det är även årstiden som är perfekt för sköna kvällspromenader, alltid skönt att komma ut och rensa huvudet på lite tankar som trycker. Man väljer ut en riktigt lång runda och iPoden är självklart ett måste. Man tänker så mycket bättre när man är ute och rör sig i den friska luften och med bra musik i öronen. Det var faktiskt precis vad jag gjorde i förrgår (bilden ovan), hur skönt som helst.

Har varit ledig idag så man kan lugnt säga att jag sov bort i princip hela dagen. Känner ändå att jag är trött igen och måste sova.

Ha det nice ! Kisses !