Sex & fylla säljer!


image106


Sega lördagen då, klockan är snart fem och jag har fortfarande inte fått någonting gjort över huvud taget. Hatar när man bara sitter av tiden utan att göra något alls. Satsar på vit helg och det ser bra ut. Igår var första fredagen på länge som jag bara drack ren cola, stort plus till mig

Gårdagen var nice, var ett gäng hos en polare och såg den nya American Pie Beta House (Bilden ovan)Helt klart en rolig film men man märker att det börjar ta slut lite, inte samma humor som det var i dem första filmerna precis. Ska bli skoj att se hur länge dem fortsätter, detta var sjätte filmen liksom. Att filmerna har överlevt så här länge är dock bevis på att filmer som i grunden bara bygger på sex och fylla verkligen säljer!

Work,work, work


image105



Tro det eller ej men jag ska faktiskt och jobba idag, känns riktigt bra. Tråkigt att bara gå här hemma och dega utan att ha något vettigt att göra. Turligt nog blir det på Order Hemelektronik dessutom, softare kan det inte bli.

Dock kan jag inte riktigt hålla med om att Effekt Personal, som jag jobbar för, riktigt kan stå för orden kraft och hastighet eftersom att många som jobbar där mer kan beskrivas med ordet defekt än effekt men antar att dem flesta gör sitt jobb när allt kommer omkring. Skönt att ha något att göra igen iallafall som dessutom gör att jag tjänar pengar.

Helgen ser för ovanlighetens skull ut att bli lugn, än så länge iallafall. Planerat att softa på fredag, återstår att se om det håller.

Kyssas!

Sömnlöshet



image104


Kan inte sova så jag roar mig med att läsa lite andra bloggar och alla roliga raggningsrepliker på http://www.raggningsreplik.se/ (exempel ovan) ^^ Man blir nästan nyfiken på om den kanske funkar?

Var på julskyltning i Helsingborg igår. Ingen höjdare direkt, allting är precis som en helt vanlig dag på stan plus julpynt, stånd med kraffs i och dubbelt så mycket folk. Hade dock trevligt sällskap så helt tråkigt var det ju inte

Ledig dag imorgon då, börjar nästan bli en dålig vana men trivs med det gör jag ju ändå. Blir en tur till Hbg, har lite att handla och sen ska jag steka en runda i solariet också. Ses där!