Neerdfredag på ingång!




 

Må hända att sådana här tester är kanske inte så seriösa men de är roliga att göra iallafall ^^


 


image121




Äntligen fredag igen, den här veckan har verkligen varit vad man kan kalla helt fullproppad. Jobbar på som vanligt och nu har ju mina högskolestudier i historia också kommit igång på allvar så jag har verkligen att göra!
Fredagskvällen ska jag dock spendera med polarna, ska för första gången i hela mitt 19-åriga liv slösa bort en hel natt på datorspel på ett lanställe. Inte min stil direkt men man vet ju aldrig om det är kul förrän man verkligen har provat?


Wish me luck!


This is sunday!

Sega söndagar är som gjorde för att bara degas bort och vilket sätt är då inte bättre än att välja ut en bra film och bara låta tiden gå.


Valde att se This is England, hur skön film som helst om en kille som blir mobbad i skolan men som, efter ett tag, hittar vänner i ett skinheadgäng. Med dem har han hur roligt som helst men när en annan gammal medlem av gänget dyker upp och omvänder hans tankegångar så får allting en mycket mörkare fortsättning. Helt klart sevärd!



                     
                                      


Running wild in Lund!

Då är man student på Historiska Institutionen på Lunds Universitet. Ska läsa en kurs som heter Internationell Samtidshistoria, verkar mycket roligare än den låter faktiskt ^^
Känns härligt att tillhöra en skola igen och känna att man går framåt istället för att vara en kille i mängden på något företag, orka vara en i mängden liksom?




På tal om något helt annat så har filmskaparna nu lyckats göra en komedi med filmen 300 som grund, hur man nu kan lyckas med det. Verkar så pass sjuk att den kanske är sevärd? Take a look!




Kjell Bergqvist in my heart!


 





Kjell Bergqvist vet verkligen hur man ska sätta folk på plats, roligaste jag har sett på länge! xD

"Hör ni era små jävla nyduschade pissluder, jag skulle hellre kyssa ett elefantarsle en hel jävla industrisemester än att hångla upp er i brygga" <3

Eye of the tiger



image116




Hetaste kallingarna ever från märket Ed Hardy! Hur snygga som helst!

Youtube is my life

Två arbetsdagar avklarade på DHL. Sjukt nöjd med mig själv där faktiskt eftersom att det stället annars brukar vara rena pesten. Hade jag någonsin blivit tvingad att jobba heltid där så hade jag börjat storgråta och min nya bästa vän hade varit ett rakblad. Dock har en av de största plågorna i DHLs historia slutat och fått för sig att hon ska sadla om till lärare, skönt för mig och otur för ungarna hon ska undervisa xD

Men nog med svammel, det jag egentligen ville var att visa den här videon. Så torr att den blir rolig, killen som har gjort den har verkligen skum fantasi xP Enjoy!




Patetiskt!

image114




Vad tänker folk med egentligen?! Att ge sig på folk såhär är väl bara patetiskt och totalt onödigt? Iallafall om man frågar mig. Skaffa ett liv liksom!
.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1617253.ab

Beckhams "bula", fake eller real?

Ibland skulle man kunna tro journalister inte har något att göra. För ett tag sen skrevs det på aftonbladets hemsida om David Beckhams medverkan i Emporio Armanis senaste kalsongreklam och den stora frågan var såklart om Beckhams bula, som klart och tydligt syntes, verkligen var äkta eller någon form av redigering.
Okej om det är en engångsföretéelse men när de sedan gör en andra artikel där de sedan påstår att hans utrustning ser betydligt mindre ut på de några nytagna bilder så börjar man undra och kan inte låta bli att skratta. 
Om det nu är så intressant med Davids utrustning så kan de väl bara fråga Victoria eller något? Svårare än så är det inte.



                   
                                               



Det är dessa två bilderna som någon journalist på aftonbladet sitter och jämför. Enligt aftonbladet ser Davids familjelycka mycket mindre ut på den vänstra bilden än den högra.


Dansgudinnan Linda Lampenius has entered the stage!

Hade tänkt att sparka igång den här stackars bloggen igen. Var ett ju ett tag sen man skrev och just nu har jag ändå inget annat vettigt för mig ^^

Har blivit riktigt förkyld så istället för krogkväll blev det hemmakväll framför tv:n och Let's dance :( Dock var ju violinisten Linda Lampenius med och vickade på höfterna och det var ju i och för sig ganska underhållande ;) 



                                                                





Man kan ju undra om hon är lika bra på allt annat som hon är på att spela fiol och dansa? ;D