Speeding cars



image91



Den här kvällen/natten har varit den mest händelserika på väldigt länge, och utan sprit dessutom.

Allting började med att Ricky hämtade upp mig, Andy och Balla eftersom vi skulle hänga med honom och kolla på hans innebandy-match. Mycket bra insatts tyckte jag med tanke på att andra laget hade en jävla jätte på två meter som sprang runt, tacklade alla och gjorde mål där bollen kom i 300 km/h typ. Kan inte smälta att när han tacklade ner en kille i moståndar laget så sa han inte ursäkta eller var lite hjälpsam utan han bara stirrade på honom och sa "där hade du tur". Sen målvakten såg i korta drag ut som en Buddha-staty med innebandymask.

Efter denna match drog vi ner mot stan och gick där en runda. Vi träffade på en del kända ansikten, bland annat en väldigt full Niklas som sa godmorgon till alla som gick förbi.

Hittills har allting varit som en helt vanligt fredagkväll i stan utan festande brukar vara. På hemvägen hände dock en del. På väg 109 en bit utanför Bårslöv tog Rickys bensin slut, eftersom han tidigare hade varit såå övertygad om att det skulle räcka. Det fanns inget annat val än att vi helt enkelt fick putta hem den. Sakta men säkert gick det och i nerförsbackarna gick det ju extra bra.

Väl innanför Ekebys gränser parkerade vi bilen och gick med en dunk till bilmacken för att fylla på bensin. Allt gick som det ska och vi trodde ju att allt skulle vara klart sen. Självklart hade vi fel, batteriet hade ju självklart dött så även om vi hade bensin i tanken så gick det inte att starta. Som tur är så bor inte Andy långt ifrån där vi hade ställt bilen så han stack hem och hämtade sig bil plus startkablar.  Efter många försök att springa igång den så lyckades vi till sist väcka liv i den med startkablarna, klockan var då halv tre och man frös som fan. Så skönt nu när man äntligen är hemma och är varm igen.

Detta låter säkert riktigt jobbigt men vi hade faktiskt jävligt roligt under tiden också. Så tänk på det att om ni vill ha roligt utan sprit så putta hem en bil några kilometer i minusgrader, verkligen något jag rekomenderar (eller inte).

På bilden kan ni se Balla som ser extra snygg ut vid Rickys lilla brasa.


Ha det nice ! Kissääs !

Kommentarer
Postat av: RaXha

Palla putta hem en biljävel.. xD

2007-10-20 @ 11:31:32
Postat av: Pelle

AHAHHHAAH! fyfan, synd jag inte var med, jag älskar när saker går fel på såna där roliga sätt ;) hahaha, aw, tur ni är starka karlar som kunde putta hem bilen asså ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback