Saw 4


image99



Då har man varit ledig en hel vecka. Riktigt härligt om man bortser från pengarna man förlorar på det. Skönt att få sova ut att slippa gå runt som en zombie om dagarna i allafall.

Blev dock väckt tolv imorrse av en viss Emelie Noltorp. Hade lovat att träffa henne idag och det är klart att man håller det eftersom vi annars ses allt för sällan, alltid trevligt med henne ^^.

På kvällen blev det bio som planerat, såg Saw 4. Enligt mig den bästa filmen hittills i den serien, den band ihop storyn på ett väldigt bra sätt och var verligen lagom ångestladdad och blodig. Kan dock avslöja att storyn inte fick något slut den här gången heller, kan verkligen undra hur länge dem har tänkt att dra ut på det här dramat? Och hur många olika tortyrmaskiner och avrättningsmetoder kan man egentligen komma på? Skulle vilja träffa den som sitter och kommer på allt detta för den personen måste verkligen vara en aning vrickad. Man kan undra om den personen även har en verklighetstrogen version av alla maskinerna i sin källare? Stackars hans/hennes pojk/flickvän säger jag bara.

Ha det nice ! Kyssas !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback