Softish helgish




image19

Tisdag morgon och jag har precis vaknat. Jag var sjukt trött igår och somnade på min säng vid halv nio ungerfär efter att ha flummat med Gääbz i tele en bra stund.
Första riktiga vårdagen har passerat men har inte riktigt kunnat njuta av den eftersom man har suttit instängd i skolsalar mesta tiden av dagen. Dock var den lilla häxan jag har i näringslära schyst och släppte iväg oss tidigare så att vi skulle kunna njuta av vårvädret lite i alla fall.
Väl hemma stängde jag typ in mig på mitt rum, kollade OC och bara softade. Var smått irriterad på allt rent allmänt typ och tyckte att det kändes bäst att bara vara själv. Sen ringde som sagt Gääbz och då kändes det faktiskt mycket bättre, man blir alltid så glad när hon ringer. Sen efter att ha vi snackat i någon timme om allt och ingenting blev jag sjukt trött och somnade, så typiskt mig att somna med kläderna på och inte vakna förrän nästa morgon typ.

Helgen har bara varit en typisk softhelg som jag knappt gjort ett skit på. Morsan och farsan a.k.a Pest och Kolera har ju turligt nog frisknat till igen så jag slipper ha dem hemma en vecka till i alla fall. Dock har jag själv fått en förkylning nu som inte vill släppa riktigt men det fixar väl sig snart hoppas jag, man har ju världens bästa immunförsvar liksom. Fredagen och lördagen hängde jag hemma hos Jonne och softade som vi brukar, finns inget bättre ställe att vara på om man bara vill ta det lugnt. På söndagen pluggade jag och sen tog jag bussen in till stan med Mr Ballsingkallsing och träffade Sossa och gänget. Längesen man träffade allihopa samtidigt, eller ja det var ju inte alla som vi en gång brukade vara men rätt många i alla fall xD. Vi drog ner till norra hamnen och sen fastnade vi där typ hela kvällen bortsett från några små avstickare med Sara och Lotti. Vädret hade redan då börjat slå om till vår så det var riktigt härligt.

Nu rullar verkligen veckorna på och tiden räknas ner till den dagen då man springer ner för terrasstrapporna vid Kärnan och gymnasiet är slut. Sen har man en hel sommar framför sig med en massa sol, bad och fest. Ska ha fixat ett jobb tills dess också som jag hoppas ska kunna hålla ett år framåt eftersom jag känner mig rätt säker nu på att jag vill ta ett ledigt år innan jag söker in på högskola.
Ett helt år då jag bara kan i princip softa och tänka på mig själv (mer än jag, Mr Egon, redan gör xD). Sen blir det civilekonomutbildning någonstans i Sverige, det är jag 100% säker på i alla fall.

Ha det bra alla ! Kisses for the girls ! <3





Kommentarer
Postat av: Amelie

Whee, våren är så härlig! :D Men har de inte sagt att det ska vända och bli kallt nu igen? Eller så är det bara jag som är orolig för det ^^
Du kommer mobba oss andra så sjukt mycket när du tar studenten, eller hur? ;P Din lilla skrytis, bara för att du är äldre, bättre och snyggare! :O *stärka ego*
Jag tycker du kan stanna i hbg ett år efter att du slutat så kan vi åka till Stockholm tillsammans sen ^^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback