2 dagar in på det nya året



Då var år 2006 över och vi är inne i det nya och fräscha 2007. För att summera 2006 väldigt snabbt så kan jag säga att detta har varit det bästa året i mitt liv någonsin, aldrig någonsin har det hänt så mycket på ett år. Allting har ju inte varit bra såklart, så är det ju aldrig, men jag har lyckats komma igenom allt det jobbiga utan att bli överdeppig som vissa andra blir och det känns riktigt bra. Dock är där några rätt så pinsamma grejer som jag helst aldrig snackar om men som ändå är viktiga, tror inte att jag hade varit den jag är nu om vissa personer aldrig hade kommit och gått och lämnat spår efter sig. Vissa har gjort så att jag väljer mitt umgänge mycket bättre nu och vissa har gjort så att jag inte hoppar in i något utan att verkligen känna efter vad jag vill och vad som blir bäst. Om man sen ska ta det positiva så var sommaren 2006 något som jag verkligen alltid kommer att minnas. Varenda dag oavsett väder var kanon, vi gjorde alltid något. De flesta från gänget från i somras är fortfarande de närmaste vännerna jag har och det känns underbart att man har haft turen att träffa så härliga människor.

Kunde inte avsluta detta helt underbara år på ett bättre sätt än vad jag gjorde i söndags heller. Allt började med att jag och Jonne drog hem till Ricky som skulle hålla i förfestandet. Vi började så smått med drickandet (eller ja, jag gick rätt så hårt ut), snackade och Ricky sprang fram och tillbaka i köket och fixade med maten. Jag skulle egentligen tagit bussen tidigare in till stan så att jag skulle hinna att förfesta med de andra inne i stan också men självklart missade jag den fast att det var 2 minuter kvar tills den egentligen skulle gå så jag och Jonne (som också hade tänkt att ta den bussen) fick gå tillbaka till Ricky och vänta på nästa buss som skulle gå 2 timmar senare (!). Väl hemma hos Ricky igen hade han börjat duka fram maten och folk började sätta sig vid bordet som var fint dekorerat. Jag hade käkat hemma med morsan och farsan innan jag gick och var fortfarande jättemätt så jag fortsatte att supa och vara social med folket. Efter två timmars drickande och snackande stack jag till bussen och Elle var trevlig och följde mig till hållplatsen fast att hon var väldigt kissnödig xD. Bussen var tom när jag gick på men några hållplatser senare hoppade några Bårslövare som hade förfestat i Ekeby på. Det blev ett jävla sjungande och hoppande så när jag väl gick av bussen så hade jag glitter och skit runt halsen xD. Väl uppe i lägenheten på Stattena fortsatte drickandet, det hade inte kommit så mycket folk så jag passade på att börja samla nyårskyssar. Jag, Elle, Sossa och Ricky tävlade om vem som kunde få flest fram till tolvslaget. Självklart vann jag med 15 stycken :). Tolvslaget firade vi som planerat vid Kärnan där alla smällde raketer som fan. Tjejerna var lite utsatta av taffsande "apor" men som tur var hade de mig som kunde rädda dem ;). På väg tillbaka till lägenheten träffade jag först Ida som önskade gott nytt år och sen gav mig dricka som hon tydligen inte ville ha och sen träffade jag någon överglad kille i trapporna upp till Kärnan som stannade och snackade och gav mig en halv flaska champagne xD, ibland har man tur hehe ;).


Nyår


Väl tillbaka på Stattena så började festandet på riktigt (i alla fall för mig) och höll 100% tills det kom ner en sur liten kärring och påstod att hon inte hörde sin TV och då var klockan 3 :S. Man kan ju undra vad hon satt och kollade på, vi gissade på Playboy-kanalen ^^. Tror att klockan hann bli 5 innan vi började tänka på att gå och lägga oss, jag tyckte dock att det blev för tyst efter ett tag så jag sprang upp emellanåt när jag började att må illa. Till sist somnade jag dock skönt bredvid Sanna och vaknade inte förrän halv två på eftermiddagen av att hon saknades bredvid mig. Alla som var kvar (Sossa, Elle, Balla, Elin och Sanna) var redan vakna och satt i köket och käkade glass. Jag var rätt så bakis och frågade helt normalt om någon hade mjölk och en pepparkaka så tyckte alla att det var jätteroligt, fast jag ska inte klaga på att någon har dålig humor eftersom jag garvade som fan när jag frågade var de fått glassen ifrån och Elle svarade "från Ballas röv" xD. Men det blir lätt så när man inte sovit så mycket på natten och man dessutom är bakis. Elin stack nästan direkt efter att jag vaknat och vi som var kvar städade eller ja, Sanna städade och resten av oss flummade mest runt ^^. När vi/Sanna var klara med städningen var det lång tid kvar till min och Ballas buss skulle gå så vi passade på att käka pizza och vakna till lite mer ;D. Det drog dock ut lite på tiden så vi missade nästan bussen men tack vare Ballas lokalsinne och att vi kutade och hann med en buss ner till bibloteket så hann vi precis med den. När vi kom fram till hållplatsen så kom bussen runt hörnan xD.

Väl hemma så fick jag veta att min farbror hade varit där och lämnat julklappar till mig, fick assietter till min servis och parfym och deo i märket Van Gils som luktar riktigt gott ;). Har även fått en ny mobil, en likadan som den förra som blev stulen av några idioter för några månader sen :(. Stjäl någon denna också så vet jag inte vad jag gör men förmodligen är det ingen risk att det händer eftersom jag aldrig kommer släppa taget om den när jag är på fest. Inte ens på förfest hos en polare för man vet aldrig vilket folk som kan komma dit, det har jag fått erfara tyvärr ^^. Men nu har jag en ny i alla fall and it feels great ! :D


mobil


Ha ett fortsatt bra 2007 ! Kisses for the girls !



Kommentarer
Postat av: Pellson

haha, låter som att du hade kul iallafall darll ;D haha, o vi äger allt. Haha, nej, håll nu för fan i mobilen ;D

2007-01-03 @ 01:57:17
Postat av: Sossan

aw fredde vad hade jag gjort utan er

Postat av: Sossan

Nyår ägde som faan ;D så glad att vi träffades allhioa:D

2007-01-03 @ 13:31:00
URL: http://sossan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback