Segtsegt




Välkommen till min tristess! Det här med betald ledighet är inte lika roligt som jag tyckte de där första veckorna. Nu känner man sig mest överflödig om jag ska vara helt ärlig men framförallt så är jag grovt UTTRÅKAD!!!
Jag menar, vad gör man en tisdag förmiddag när alla andra jobbar eller går i skolan? Jo man ligger i sin säng och tycker synd om sig till sist.
Det blir en runda till gymet iallafall för här kan man ju inte ligga och ruttna, man känner sig mest bara som en social börda för samhället fast att så inte är fallet.

Tackar och bugar för en trevlig gången helg iallafall och framför allt en otroligt rolig och vild lördag. Det var längesedan man festade så hårt. Det vet jag tack vare att i princip hela söndagen spenderades i sängen just för att jag inte orkade att resa mig ur sängen.
Igår (måndag) blev det inte heller så mycket av. På kvällen var det tänkt att jag och Danne skulle dra till Råådalen en runda för att typ njuta av höstvädret och snacka skit men självklart skull himlen öppna sig och släppa en icke så önskvärd regnskur rakt i huvudet på oss. Det blev en runda till Burger King istället och jag kan säga att man var ganska mätt och belåten efter ett Big King XXL-meal plusmeny. Så istället för en uppfriskande promenad så käkade vi tjockismat och diskuterade helgen som gått. Vi kom överens om att vi inte ska göra om lördagen på ett ganska bra tag, för våran hälsas skull.

Kommentarer
Postat av: Karolina och Rebecca

Haha!

Postat av: Sanna

Vår hälsa då eller? ;) haha ne nu ska jag inte vara taskig..



men vadå? är cykelrumpa bra eller dåligt? förstod inte det..

2008-09-30 @ 17:02:21
URL: http://nocturnalthoughts.blogg.se/
Postat av: Sofia

Vilken läskig liten groda!! Haha inte bara du som ligger hemma. Tänk på mig liksom:/

2008-09-30 @ 21:53:57
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Karolina

Det var liksom en present ;),,

2008-10-01 @ 12:22:09
URL: http://noros.blogg.se/
Postat av: Sofia

Svar: tihi tack så mycket :)

neej varför ska jag läsa den boken?:P

2008-10-01 @ 18:10:07
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Amelie

hittade du programmet på tuben? har för mig att det brukar komma upp någon dag senare, men det blir väl först imorgon jag ser det då. det blev lite sent nu : och patrik ja, han träffade du ju när du var hos mig sist, fast du kommer kanske inte ihåg honom? :p du har ju faktiskt fullt upp att hålla reda på alla flickor som flirtar med dig så jag förväntar mig inte att du ska minnas honom ^_ ska du till anne på fredag btw?

2008-10-01 @ 23:54:20
URL: http://molntusss.devote.se/
Postat av: Amelie

BAH! DUMMA STJÄRNOR!

2008-10-01 @ 23:55:16
URL: http://molntusss.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback