Rest in sleaze

image93

Var och hämtade biljetterna till Crashdïet-konserten den 9 november idag.
Fan vad kul det ska bli !! <3
(Basisten Peter London på bilden)

För övrigt kan jag säga att helgen har varit nice. Lite förvirrad är man ju dock men det är sådant man får leva med.
Elles födelsedag var riktigt rolig, hoppas att hon och alla andra hade lika roligt som jag.
Dock finns där vissa som kanske borde tänka på att dra åt helvete eller liknande? Iallafall hålla sig borta från mig för det som hände var verkligen lågt.

Speeding cars



image91



Den här kvällen/natten har varit den mest händelserika på väldigt länge, och utan sprit dessutom.

Allting började med att Ricky hämtade upp mig, Andy och Balla eftersom vi skulle hänga med honom och kolla på hans innebandy-match. Mycket bra insatts tyckte jag med tanke på att andra laget hade en jävla jätte på två meter som sprang runt, tacklade alla och gjorde mål där bollen kom i 300 km/h typ. Kan inte smälta att när han tacklade ner en kille i moståndar laget så sa han inte ursäkta eller var lite hjälpsam utan han bara stirrade på honom och sa "där hade du tur". Sen målvakten såg i korta drag ut som en Buddha-staty med innebandymask.

Efter denna match drog vi ner mot stan och gick där en runda. Vi träffade på en del kända ansikten, bland annat en väldigt full Niklas som sa godmorgon till alla som gick förbi.

Hittills har allting varit som en helt vanligt fredagkväll i stan utan festande brukar vara. På hemvägen hände dock en del. På väg 109 en bit utanför Bårslöv tog Rickys bensin slut, eftersom han tidigare hade varit såå övertygad om att det skulle räcka. Det fanns inget annat val än att vi helt enkelt fick putta hem den. Sakta men säkert gick det och i nerförsbackarna gick det ju extra bra.

Väl innanför Ekebys gränser parkerade vi bilen och gick med en dunk till bilmacken för att fylla på bensin. Allt gick som det ska och vi trodde ju att allt skulle vara klart sen. Självklart hade vi fel, batteriet hade ju självklart dött så även om vi hade bensin i tanken så gick det inte att starta. Som tur är så bor inte Andy långt ifrån där vi hade ställt bilen så han stack hem och hämtade sig bil plus startkablar.  Efter många försök att springa igång den så lyckades vi till sist väcka liv i den med startkablarna, klockan var då halv tre och man frös som fan. Så skönt nu när man äntligen är hemma och är varm igen.

Detta låter säkert riktigt jobbigt men vi hade faktiskt jävligt roligt under tiden också. Så tänk på det att om ni vill ha roligt utan sprit så putta hem en bil några kilometer i minusgrader, verkligen något jag rekomenderar (eller inte).

På bilden kan ni se Balla som ser extra snygg ut vid Rickys lilla brasa.


Ha det nice ! Kissääs !

And that's what I call humour !


image90



Nemi-serier är alltid lika underhållande, här har vi äkta humor. Killen är så klockren i första rutan. Så kommer jag säkert bli i framtiden om allting inte går som jag har planerat.
Dem som träffar mig ute på krogen vet hur det kan gå.



Vi ses i dimman !

I found you!


image86

Till alla evetuella lodisar som kände sig utpekade i mitt förra inlägg eller något åt det hållet. Kom hem från jobb idag och fick bara för mig att känna efter i mobilfickan på min trechcoat. Vad ligger där om inte min iPod! Blev riktigt glad att jag hittade den igen, aldrig roligt när ens saker är borta liksom. Så jag hade alltså fel, det var ingen lodis som hade stulit den. Jag vet inte varför det alltid är så men när något försvinner så tolkar man det oftast som att någon har stulit det. Antagligen är det så att man för stolt för att kunna erkänna att man har varit slarvig eller något i den stilen. Jag gör i alla fall nästan alltid så utan att tänka på det.
Ska dock ändå köpa en Touch nästa vecka tror jag, den verkar riktigt nice och det som är nice måste jag ha. Så det så!

Måste även köpa biljetter till Crashdiet på The Tivoli 9/11. Kanske ingen risk att det blir slutsålt inom den närmaste tiden men det känns ändå bra att ha det gjort. Känner på mig att den konserten kommer att bli riktigt grym och självklart måste jag vara där då. En cool T-shirt har jag redan köpt i alla fall (bilden nedan), ett måste liksom. Får den den 1 november, precis i god tid innan själva konserten.



image87


Ha det nice alla ! Kisses !

Hide and seek

image84


Idag har min stackars lilla iPod Nano av någon konstig anledning försvunnit utan något som helst spår. Duktig som jag är så har jag letat efter den överallt men den verkar vara helt försvunnen, misstänker nästan att någon lodis på körskolan stulit den eftersom det är störst möjlighet att jag råkat lägga den där och sen glömt den.
Förutom denna lite mindre roliga incident så har dagen faktiskt varit jävligt bra.
Har pluggat teori på körskolan med Emelie och Danne största delen av dagen, alltid trevligt. Emelie kanske är lite för yr ibland men det är ju därför man tycker om henne, vårt eget lilla Prozac-barn.

image85


Just nu funderar jag riktigt mycket på att skaffa den nya iPod Touch (bilden ovan), verkar vara en nice grej. Särskilt nu eftersom min älskade Nano blivit stulen eller något liknande.
Lär inte bli den här veckan eftersom det bara är jobb som gäller men nästa fredag har jag tagit ledigt. Lönen rullar in dagen innan så pengarna kommer nog tyvärr flyga värre än vanligt, svårt läge för en kille som inte riktigt kan vara ekonomisk men jag gör så gott jag kan. Blir nog ett nyårslöfte från min sida att börja spara mer, får se hur länge det håller.

Ha det nice alla ! Kissääs !

Onödiga blogginlägg ftw !

image83
 


Klockan är mycket och jag borde egentligen ligga i sängen nu med tanke på att jag ska gå upp sex imorgon igen och ta mig till det nya stället jag jobbar på nu. Har varit där en dag och trivs redan, uppgifterna är hur softa som helst och miljön är skön. Stället har till och med en anställd som gör frukost och diskar åt en, bättre än så här kan det nog inte bli utan någon högskoleutbildning antar jag.
Hoppas på att få stanna där ett tag nu eftersom det är så bra där och för att det ligger i bra anslutning för mig att ta mig hem.

När jag kom hem blev det en lugn kväll hos Andy med några polare, alltid skönt att avsluta dagen så. Fika och en massa skitsnack är helt klart underskattat. Tråkigt nog ser helgen ut att bli åt det lugna hållet. Kanske är vad jag behöver med tanke på hur de senaste fredagarna har blivit, vem vet. Dock känner jag för att göra något som inte innefattar sprit och redlöst drickande, har svårt att hålla igen när jag väl kommer igång har jag märkt (i alla fall just nu). Ska nog dunka mitt huvud i kudden nu och tänka ut det ultimata spritfria helgnöjet, or something like that.
 
Ha det nice ! Kisses !

hope we'll make it


image82


Längesen jag uppdaterade och folk har gnällt för att jag är seg med skrivandet så får passa på att skriva nu när jag har tid.
I stora drag har de senaste veckorna varit riktigt jobbiga utan några positiva inslag alls förutom fredagarna då, både Sossa och Amelie har ju fyllt 18 så deras födelsedagsfiranden har ju varit kanon. Men jag måste erkänna att jag kanske borde ha hållit igen med spriten båda gångerna för sluten på kvällarna har ju inte varit så härliga måste jag erkänna. Ska tänka på det när det är dags att fira Elle den 26, ska bli fett roligt som aldrig förr. Champagnen ska flöda och allting ska bara vara bra.

För övrigt är det mesta segt nu, körkortet känns som om det aldrig kommer att bli klart och inte nog med det så har chefen fått en idé om att skicka mig på någon "utbildning" så att jag kan jobba för något elproduktsföretag. Känner mig i och för sig ganska smickrad eftersom jag vet att många av dem jag jobbat med tidigare inte riktigt klarar av att ta instruktioner, sen gör detta även att jag slipper ta bussen till Klippan.

Har även hunnit umgås en del med min nya softa tjejpolare Sofie. Så skönt att ha någon att snacka med och vara med när saker runt omkring inte riktigt är som dem ska. Detta gäller även alla mina andra vänner också, så härligt att ni finns.

Har börjat fundera igen på att börja försöka förstå mig på photoshop, höll ju på lite med det i våras men tröttnade ganska snabbt dock. Har en del idéer på fina bilder som jag ska göra om så det är ju all idé nu då.

Ha det nice alla ! Kisses !