Spring 2007 will be great



Jag börjar denna bloggen med att berätta om lördagen förra helgen (17/3) eftersom att det var en väldigt rolig kväll. På den kvällen var man ju på Rickys 18-årsfest. Dock tog det ju ett litet tag att komma dit eftersom Andy påstod att han visste en väg som var kortare än den vanliga. Självklart funkade inte det utan vi fick vända efter att ha gått halva "genvägen" och gå ett annat håll som var längre. Dock slutade det med att vi skyllde på Jonne, vet egentligen inte varför men har för mig att det hade något att göra med att han gick först xD. Väl framme kunde vi ta det lugnt eftersom det inte kommit så mycket folk så vi satte oss till rätta i soffan, tog vars en välkomstdrink och började rada upp våran egen dricka. Efter en stund började folk trilla in och festen kunde börja. Det blev en rätt så vild och väldigt händelserik kväll på både gott och ont  men sammanfattar jag kvällen så kan jag lugnt säga att det var mest plus över det hela. Ricky är helt klart bäst på att fixa fest (!).


image21


För övrigt har dagarna bara rullat på som vanligt med plugg och dylikt fram tills i fredags. Då var man med gänget hos Jonna och hade filmkväll. Vi såg en film som hette "Fragile" som kallades för skräckfilm men som visade sig vara mest löjlig (precis som de flesta andra skräckfilmer). Jag somnade till lite ungefär i mitten och vaknade inte förrän Jonnas kompis Emil kom in och skrek något xD. Sen såg jag slutet som även det var jävligt dåligt. Efter filmen gjorde vi inte mycket mer än att flumma och snacka skit precis som vi brukar. Jag var med på noterna i början men i slutet tappade jag energin lite på grund av en sak som ligger i mina tankar och stör väldigt mycket just nu. Dock lyckades jag ändå hålla masken väldigt bra utan att någon direkt märkte något vilket nog var det bästa.
På lördagen vaknade jag väldigt sent och fastnade framför datorn precis som vanligt. Framåt kvällen drog jag hem till Jonne och softade och hade roligt precis som en helt vanlig lördag brukar vara och söndagen spenderade jag bara hemma och gjorde en massa helt ointressanta saker.

Idag, måndag, fick jag skippa min sovmorgon för att jag skulle hämta mitt studentpacket i skolan som innehöll studentmössa plus lite annat smått och gott. Lite segt men det var det värt. Mössan är jättefin (!!) men vad annat kan man vänta sig när det är jag som har bestämt hur allt ska se ut. Man kände verkligen någon form av student-stämning när man hade hämtat det, att slutet är nära och att man sedan är fri vilket kändes jävligt bra. Jag har börjat att planera studenten igen och det ser faktiskt ljust ut och jag räknar med att ha en av mitt livs bästa vecka hela den sista veckan med bal och allt vad den har att erbjuda.


image22


Nedräkningen början ju redan på fredag. Tempel i stan har utekväll för speciellt egnat för studenter och dit ska man ju självklart då :).  Tror att det kommer att bli sjukt roligt. För att komma in behöver man dock inte vara student, räcker att man är 18, så Ricky ska nog också hänga med så vi kommer lätt att äga stället ;D.

Idag hade jag även en sjukt lång håla så jag och Razzta passade på att  dra ner på stan ett tag och jag gjorde ett försök att hitta några snygga vår/sommar-skor. Vi gick igenom ungefär varenda skoaffär på Kullagatan och resten av stan och till sist fastnade jag för ett par vita Lacoste på Håkanssons (bilden nedan), riktigt snygga om man frågar mig ;). Letade även efter en annan sak men det kan jag tyvärr inte nämna här eftersom jag vet att många läser min blogg och där finns en som inte borde veta (i alla fall inte än) ;).

image23


Ha det bra alla ! Kisses for the girls !




Softish helgish




image19

Tisdag morgon och jag har precis vaknat. Jag var sjukt trött igår och somnade på min säng vid halv nio ungerfär efter att ha flummat med Gääbz i tele en bra stund.
Första riktiga vårdagen har passerat men har inte riktigt kunnat njuta av den eftersom man har suttit instängd i skolsalar mesta tiden av dagen. Dock var den lilla häxan jag har i näringslära schyst och släppte iväg oss tidigare så att vi skulle kunna njuta av vårvädret lite i alla fall.
Väl hemma stängde jag typ in mig på mitt rum, kollade OC och bara softade. Var smått irriterad på allt rent allmänt typ och tyckte att det kändes bäst att bara vara själv. Sen ringde som sagt Gääbz och då kändes det faktiskt mycket bättre, man blir alltid så glad när hon ringer. Sen efter att ha vi snackat i någon timme om allt och ingenting blev jag sjukt trött och somnade, så typiskt mig att somna med kläderna på och inte vakna förrän nästa morgon typ.

Helgen har bara varit en typisk softhelg som jag knappt gjort ett skit på. Morsan och farsan a.k.a Pest och Kolera har ju turligt nog frisknat till igen så jag slipper ha dem hemma en vecka till i alla fall. Dock har jag själv fått en förkylning nu som inte vill släppa riktigt men det fixar väl sig snart hoppas jag, man har ju världens bästa immunförsvar liksom. Fredagen och lördagen hängde jag hemma hos Jonne och softade som vi brukar, finns inget bättre ställe att vara på om man bara vill ta det lugnt. På söndagen pluggade jag och sen tog jag bussen in till stan med Mr Ballsingkallsing och träffade Sossa och gänget. Längesen man träffade allihopa samtidigt, eller ja det var ju inte alla som vi en gång brukade vara men rätt många i alla fall xD. Vi drog ner till norra hamnen och sen fastnade vi där typ hela kvällen bortsett från några små avstickare med Sara och Lotti. Vädret hade redan då börjat slå om till vår så det var riktigt härligt.

Nu rullar verkligen veckorna på och tiden räknas ner till den dagen då man springer ner för terrasstrapporna vid Kärnan och gymnasiet är slut. Sen har man en hel sommar framför sig med en massa sol, bad och fest. Ska ha fixat ett jobb tills dess också som jag hoppas ska kunna hålla ett år framåt eftersom jag känner mig rätt säker nu på att jag vill ta ett ledigt år innan jag söker in på högskola.
Ett helt år då jag bara kan i princip softa och tänka på mig själv (mer än jag, Mr Egon, redan gör xD). Sen blir det civilekonomutbildning någonstans i Sverige, det är jag 100% säker på i alla fall.

Ha det bra alla ! Kisses for the girls ! <3





It's hard to be on the top


Mischa

Har precis kollat klart på ännu ett avsnitt av OC och börjar såklart då bloggen med en bild på den sjukt snygga Mischa Barton, lätt bland de hetaste jag vet! Det är tidig fredagmorgon och jag känner att jag kan börja pusta ut. För er som inte redan vet så har jag två extremt jobbiga skolveckor bakom mig som både har innehållit kursprov i fysik och flersidigt uppsatsskrivande i samhällskunskap plus en massa andra jobbiga läxor.

Förra veckan gick mestadels till att plugga till fysikprovet som jag hade på torsdagen, räknade ut att jag satt i princip 16 timmar och pluggade till det varav 12 av dem var på samma dag så ni kanske förstår att jag var extremt trött kvällen innan provet plus att jag vad spännd i typ hela kroppen av nervositet. Men det verkar som om det gick bra och att jag äntligen kan bli av med den jävla skiten(!). Efteråt drog jag, Danne och Razzta till Väla för jag kände att jag vill koppla på något vis. Finns det något bättre än att softa på Väla då? Haha ja det gör det förmodligen med det var det bästa jag kunde komma på efter att ha varit nervös och spännd i typ ett dygn. Väl där ute hittade jag en skitsnygg vårjacka som jag fastnade för och tyckte att jag kunde förtjäna eftersom jag pluggat skallen av mig. När jag kom hem efter Väla-turen fick jag direkt sätta mig ner och skriva en samhällsuppsats vars deadline var dagen efter så jag fick inte slappa speicellt mycket.
Fredagan var dock bättre, jag slutade tidigt så jag åkte ut till Väla och hämtade min snygga jacka som jag lagt undan och sen åkte jag hem och började fixa inför kvällen. Ricky fyllde 18 så vi skulle självklart ut på kvällen. Vi förfestade hemma hos honom och som vanligt fyllde han mig så när vi skulle gå till bussen var jag redan då lagom yr. Inte nog med det så gjorde han en blanding av vodka, 60% Stroh rom och cola som vi tog med på bussen och som jag såklart drack det mesta av. Det var en jävligt flummig busstur in som bland annat innehöll att vi sjöng för Ricky och en jävla massa politiksnack konstigt nog, jag fick självklart namnet "Moderaten" men det är sånt man får leva med och man skämms ju inte direkt xD. Väl inne i stan ville Ricky och resten dra in på Stinsen och dricka lite först medans jag och Danne ville dra direkt till Tivvan, köerna blir ju alltid så sjukt långa ju längre man väntar. Även fast vi kom i rätt bra tid så fick vi ändå stå och trängas med alla fjöntar i typ en timma. Etersom jag var den som hade druckit hela Rickys häxblanding av sprit så var jag något nödig när jag kom in, jag slog upp dörrarna och sprang in till pissoaren typ. Resten av kvällen flöt på jävligt bra och jag hade den roligaste kvällen på länge. Fyllan från förfesten och Rickys blandning höll hela kvällen och det var tur eftersom när jag råkade klanta till det vid bankautmaten och slog fel kod 3 gånger. Dock kom Ricky och de andra inte in eftersom det blev som jag och Danne hade trott, kön blev för lång så de sket i det. Men de hade tydligen hunnit med en jävlas massa annat, bland annat en runda till Danmark och ett försök att komma in på klubben Retro där men de tröga asen hade tydligen bara släppt in danskar där så Ricky och company hade fått åka tillbaka till Helsingborg. Vi tog oss hem vid halv tre-tiden och mycket av vad som hände efter vi hoppat på bussen är bara en enda dimma.

Lördag morgon vaknade jag tidigt och mådde jävligt bra förutom att det kändes som om min lever och mitt tarmsystem höll på att gräva sig ur min kropp. Hade lovat morsan att hänga med och handla så jag fick palla mig upp och låtsas som att jag mådde helt okej. Sen på kvällen komm Sanna hem till mig så vi köpte godis och kollade lite film och jag lurade ut henne på jävligt lång runda i Ekeby. Haha snacka om att hon hade skoskav sen när vi kom hem. Sen på kvällen flummade vi mest innan vi somnade och vaknade inte förrän typ tre på söndagen. När hon sen hade åkt hem blev det inte mycket mer än att jag gick till Jonne och vi snackade och yrade som vanligt.

Veckan som nu har gått har varit full med en massa små läxor som nu är klara turligt nog. I onsdags var man i Lund med biologigruppen och kollade på 4 olika föreläsningar. Där var en som var ganska intressant medans de andra tre verkligen var sömnpiller men man slapp ju gå vanlig skoldag i alla fall och det var skönt som fan. Den sista av dem var nog värst, det var en gubbe med tysk brytning som snackade om linser och ögat. Men man får se det positivt, jag sov jävligt gott. Jag är ändå glad att jag hann med bussen till Lund vilket jag nästan inte gjorde först. Jag försov mig (ovanligt !) och missade de enda två bussarna som kunde ta mig till stan i tid. Morsan, som jag har konstaterat är en aning psykiskt labil, fick först damp men kom sen fram till att hon faktiskt kunde skjutsa mig till Bårslöv så att jag kunde ta en buss därifrån och jag hann turligt nog med hur tråkigt jag än hade det sen. Som tur var hade jag Emelie att umgås med hela dagen och det är ju alltid kul eftersom att hon ler hela tiden och skrattar åt det mesta, det är sånt man behöver när man är på tråkiga föreläsningar ;). Som vanligt snackade vi typ bara sex vilket är jävligt roligt att snacka med henne eftersom hon tycker att jag har smått sjuka idéer och att jag är en överkåt jävel xD.

Det låter kanske inte som om den senaste veckan har varit jobbig men jag har inte kommit till det värsta än. Håll i er nu, båda (!) mina föräldrar ligger hemma i influensa. Enligt mig kan det inte bli värre, farsan springer och stör hela tiden och morsan gnäller på farsan när han gnäller på mig. Så var dag när jag kommer hem kan jag inte softa som jag brukar utan jag går bara direkt in på mitt rum och stänger dörren och hoppas på att slippa att farsan kommer in och börjar gnälla över något som han inte är nöjd med. Ibland undrar man om farsan verkligen har influensa. Lite har jag hunnit med i alla fall trotts att både Pest och Kolera har varit hemma. Bland annat har jag beställt den där Tiger Of Sweden-pikén (bilden nedan, garanterar att den är snyggare irl) som jag skrev om i mitt förra inlägg, ingen Spirit-butik här i närheten skulle beställa in dem så jag tyckte att det var bäst så. Man ska köpa det man vill ha och så är det med det (!).


image18



Denna helgen kommer typ bli en uppladdning inför nästa eftersom Ricky ska ha sin 18-årsfest då. Känns som om det kommer bli sjukt roligt och jag hoppas att jag har rätt. Inte riktigt säker på vad jag vill dricka men det fixar väl sig under veckan. Ska gå upp igen om typ tre timmar och hinna med bussen till skolan så jag avslutar här.

Ha det bra alla ! Kisses for the girls !