Känna att man lever




Kalla mig efterbliven men jag hade inte en aning om att Mischa Barton var med i någon musikvideo? Helt plötsligt Goodbye My Lover med James Blunt bra så jag har lyssnat på den ett antal gånger ikväll. Videon förstärker verkligen låten om man säger så.

Om man sen ska snacka om utekvällen i lördagskväll så var det något ut över det vanliga. Allt från att bli hotad utan någon som helst grund till smågrejer som växte till samtalsämnen i gigantiskt format. En utgång satt verkligen på plats helt enkelt, man måste få känna att man lever ibland!

A true beauty



Eftersom jag i princip aldrig kollar på TV längre så finns där program jag missar en hel del avsnitt av som jag egentligen hade velat se. LA ink är ett av dessa. Jag har därför börjat ladda hem dessa avsnitt istället för hur kan man motstå detta härliga program med otroligt snygga tatueringar? Det sätter verkligen igång tankeverksamheten angående vad man själv är sugen på och var man vill ha den. Sen kan man ju verkligen inte heller motstå skönheten Kat von D, att bli tatuerad av henne hade verkligen varit kronan på verket!

Visst är hon otroligt vacker?

Borde egentligen sova eftersom jag ska upp ganska tidigt för att dra och träna men här sitter jag och lyssnar på Mötley Crüe:s nya album Saints of Los Angeles istället. Smidigt köpt via iTunes, känns härligt att bara kunna få ner musik sådär med omslag till albumet och med perfekt ljudkvalité. Definitivt värt pengarna, särskilt när det gäller grupper som Crüe. Killarna är legender och rockar fortfarande. Helt klart ett måste i albumsamlingen!

Tempelriddare i blodet!




Efter att ha jobbat åtta timmar och sedan kört ett träningspass på det är man väldigt trött kan jag intyga ikväll. Härligt nog trillade den här (bilden ovan) ner i min brevlåda idag så nu är mina timmar innan jag ska sova räddade. Tog bara två dagar från att jag hade beställt den, otroligt bra service om man frågar mig!

Arn - Tempelriddaren
i limited edition edition plåtomslag (ja visst låter det otroligt exklusivt?) är bra på alla sätt och vis förutom det faktum att den verkar sakna extramaterial. Får dock försöka överleva detta och enbart kolla på filmen som otroligt bra, lätt en favorit i min filmhylla. Längtar verkligen till uppföljaren har premiär på bio i augusti!

Motivation tack?



Dagen blev lika hemsk som jag hade förutspått och jag damp ner i sängen som en slagen krigare när jag väl kom hem. Skulle ju egentligen ha varit och tränat direkt efter jobb men det gick i stöpet ungefär lika snabbt som det kommit på tanke.
Dagar som den här är verkligen inte gjorde för att spenderas mer än högst två meter från sängen känns det som. För det första sov jag i princip ingenting på natten vilket bidrog till att det mesta kändes tusen gånger jobbigare än vad det i själva verket var.
Överlevde dock dagen utan vidare problem och ska strax krypa ner i mina sköna säng igen.

En sak som dock gjorde mig en aning glad var när jag loggade in på mitt Ginza-konto och såg att Arn-filmen jag beställde igår är skickad. Man kan ju hoppas på att den dyker upp inom de närmaste dagarna.


Någon som har något tips på hur jag ska komma ur min sovsvacka?

Regnet öser ner över mig




Jag ska upp och ta mig till jobbet om några timmar är det tänkt men självklart så vägrar min kropp erkänna att jag faktiskt borde sova. Inte nog med detta så blev jag biten av knott under min vistelse i stugan och dessa bett har inte gjort sig påminda förrän just idag, väldigt lägligt!

Gick in på
ginza.se för en stund sedan och köpte filmen Arn - Tempelriddaren eftersom det är en av de få svenska filmer som enligt min mening verkligen är riktigt välgjord, ska bli kul att se den igen. Har beställt en specialutgåva med med metallomslag och allt, väldigt exklusivt och snyggt. Dock märkte jag att när man snackade med folk så var där inte många som hade sett den. Så om ni inte har sett den så måste ni verkligen hyra/köpa den och sedan se andra delen i augusti när den har biopremiär i augusti, det är ett måste!


Jobb om bara några timmar och mina knottbett bara kliar. Detta verkar verkligen bli en kanondag, eller inte!


Please save me from my never ending nightmare.

Sex och Staden



Somnade som en stock direkt när jag kom hem igår, så där har ni anledningen till varför jag inte skrev mer under gårdagen.

Trotts tröttheten så orkade jag att hålla mig vaken genom hela SATC-filmen och tyckte faktiskt att den var förvånansvärt bra! Kan säga att jag redan gillade filmen när jag närmade mig SF och såg alla tjejer som stod utanför och väntade på att få se filmen. Ska man sen snacka handlingsmässigt kan säga att bakom alla handväskor och ljusa tjejskrik så fanns där faktiskt en handling som var bra och faktiskt ganska rolig och som även kunde passa en manlig publik. Jag och Ricky skrattade åt det mesta medan tjejgänget tydligen hittade ställen i filmen som de tyckte var passande för att fälla en tår på.

Vad tycker ni andra som har sett den? Skrattfest eller Gråtstund?

Öppna Landskap




Då var man hemma från en oförglömlig midsommarhelg i Smålands innersta skogar i kanske den mysigaste sommarstugan någonsin. Det kändes verkligen tråkigt imorrse när man hade städat klart och det var dags att låsa och åka därifrån. En vecka där uppe i den fridfulla skogsmiljön hade verkligen inte varit fel!
Trotts den korta tiden där så hann vi ändå med ganska mycket som gör en midsommar till något som man vill minnas och bära med sig. Allt från ett härligt midsommarbord och festande med energin på topp till nakenbad i sjön vid tolv. Sen kunde ju sällskapet självklart inte ha blivit bättre än vad det blev heller. Får hoppas att vi återvänder dit någon mer gång i sommar.

Hoppas att ni andra också har haft en otroligt bra midsommar som ni sent kommer att glömma!






Ikväll blir det Sex and the City-filmen på bio med polarna, får hoppas att den är riktigt bra!

I'm working on it



Trött, tröttare, Fredrik. Att först jobba 8 timmar och sen dra till gymet och pumpa till 100% är inget man blir direkt pigg av men lika väl måste jag packa ner allt jag behöver inför morgondagen. Åker till Småland redan vid tio dessutom (ja, det är på tok för tidigt för mig egentligen) så jag måste försöka lägga mig och sova vid någerlunda normal tid.
Trotts tröttheten, röran på sängen och att jag måste gå upp för tidigt så är jag riktigt glad. Förväntningarna är på topp och jag hoppas att allt blir precis lika kul som det är tänkt.

Något som kanske inte är lika roande är detta förbannade fotbolls-EM. Inget fel på själva tävlingen utan mer vilka lag som lyckas göra mål och gå vidare. Just i detta nu står det 3-1 till Tyskland i matchen mot Portugal och Portugal råkar vara det laget som jag tyckte var mest värd ett EM-guld näst efter Sverige. Det är sådant här som bevisar varför jag inte ska tippa. Hoppet är dock det sista som överger en och jag håller på Portugal in i det sista!

Sweden is going down!



Ja gott folk, då var dagen här då vår stolta landslagstrupp i fotboll inte riktigt höll enda fram och drömmen om EM-guldet gick i sank. En stor tabbe skulle nog vara den bästa beskrivningen av denna fotbollsinsats, eller var det bara Ryssland som råkade ha en jävligt bra kväll?
Personligen tyckte jag att Sverige saknade gnistan stundtals och självklart måste det ha varit en enorm kick för Ryssland att få inleda med första målet. Jag är verkligen ingen fotbollsexpert men jag känner verkligen igen ett fiasko när jag ser det!

Eller är jag helt ute på fel spår? Vad tyckte ni om Sveriges insats mot Ryssland?



Sista arbetsdagen för veckan imorgon och sen bär det av till Småland med gänget, ska bli grymt skönt. Jobbet tar verkligen knäcken på mitt tålamod just nu så en helg mitt ute i ingenstans är precis vad jag behöver!

Vi gör det i repris




Då var man hemkommen från en ganska spontan filmkväll med vännerna. Alltid kul att se en rolig film, snacka gamla minnen och sådär. Särskilt när man kanske inte ses alla samtidigt som man egentligen hade velat.

Det blev en hel del snack om midsommar också. Det blir repris på förra året så om någon vill hitta mig så finns jag ute i en stuga i de småländska skogarna. Jag är annars mer en stadsmänniska men ibland känns det bara skönt att dissa civilisationen och bara försvinna ut där det i princip inte finns någon annan än du själv, dina andetag och givetvis ett gäng med härliga vänner.
Matinköp inför midsommarfirandet har vi delat upp mellan varandra eftersom det är mycket lättare så att inget glöms bort. Jag och två polare till fick i uppgift att införskaffa sill och köttbullar vilket passade mig väldigt bra eftersom det, näst efter jordgubbarna, är i princip det viktigaste för att en midsommar ska kännas som en riktig midsommar ska. Men det kanske bara är jag som tycker det? När jag var mindre tyckte jag även att midsommarstången var en viktig del så jag tvingade alltid mormor att hjälpa mig att bygga en egen liten midsommarstång. Det har dock avtagit helt nu när jag blivit äldre, lite tråkigt för det är ju såhär traditioner försvinner.


Vad är viktigt för att er midsommar ska bli så perfekt som möjligt?

Pump it up!



Översocial msn-nörd som jag är så sitter jag här och stör mig på att min msn vägrar logga in mig. Kan inte hjälpa det men det känns som ett måste att vara inloggad när man sitter vid datorn, finns alltid någon kul att snacka med. Har gjort försök på försök att logga in men det vägrar funka för mig, väldigt störigt!
För att ha något att göra istället så snurrade jag in på aftonbladet.se och hittade artikeln ovan, man vet verkligen inte om man ska skratta eller gråta. Meterologerna på SMHI beskriver detta fenomen som "mycket, men inte helt ovanligt". Själv ser jag det som ett tecken på att vårt klimat, rent ut sagt, är helt åt helvete!
Om det nu inte är helt ovanligt så undrar jag varför jag under mina 20 år aldrig upplevt eller sett något liknande förrän den senaste tiden? Vad kommer härnäst liksom? Snöoväder med ett halv meter djupt snö kanske? Inget förvånar mig vädermässigt längre. Det årerstår att se!

Har som jag tidigare nämnt varit ledig idag och har mest fördrivet tiden i passivt tillstånd i min ensamhet. Blev dock en tur till gymet med Daniel på kvällen. Så gött att bara ta ut alla sina krafter på träningsmaskinerna och komma hem helt utpumpad och nöjd med sig själv. Funderar på att börja med proteintillskott och liknande.

Någon som har något bra tips som ger snabba resultat?

Summertimes?



Idag blev det en tur till Väla köpcentrum tillsammans med Anna, jävligt trevligt och jag fick köpt en del faktiskt.
De snygga jeansshortsen köpte jag på Spirit Stores och är av märket Acne Jeans, kändes bara så rätt just nu och plus att de var det sista paret de hade kvar. Sen blev det en snygg tee från Carlings av märket Poco Loco, den kändes riktigt somrig färgmässigt och jag diggade motivet riktigt mycket. Känns som man i stort sätt har allt inför sommaren nu fast känner jag mig själv rätt hittar jag förmodligen något nytt måste väldigt snart, det blir ju lätt så. 

Mordagen ser ut att bli ledig eftersom de tydligen inte behöver några timanställda på jobb imorgon, känns ganska segt eftersom man börjar få slut på saker att göra under dessa lediga dagar. Tur att man skaffat träningskort, det har verkligen räddat mina lediga dagar den senaste tiden. Så skönt att bara dra dit och köra full fart tills man inte orkar mer, eller har jag fel?

No big deal



Då var man hemma från bion igen men kan dock meddela att filmen kanske inte riktigt levde upp till mina förväntningar även om den kanske var lite mer annorlunda än vad jag från början trodde.
Att huvudkaraktärerna lyckades ta sig utanför New York (ja ni hörde rätt, otroligt va?) var ju ett plus men i stort sett var det precis som alla andra moderna amerikanska thrillers. Huvudkaraktärerna i filmen överlever allt med nöd och näppe medan birollerna dör lika snabbt som de dykt upp i handlingen. Den här hade även ett ganska sliskigt sockersött och kärleksfullt slut.

Den gick helt klart att se utan att man somnade i biostolen men det är verkligen ingen film jag skulle vilja rekomendera. Filmer med denna typ av tema har gjort sitt helt enkelt!

Skånepågarnas fotbollshistoria rullar vidare!


Igår spelade grabbarna i Skånepågarna ännu en match i den kända fotbollsserien Korpen. Tråkigt nog resulterade detta i ännu en förlust och jag fick även höra att statistiken just nu är 32 insläppta mål och 2 gjorda under alla matcher de spelat hittills. Emellanåt slår tanken faktiskt mig att man nästan kan jämföra dem med FCZ men jag är stolt supporter åt dessa coola grabbarna ändå!


Ikväll blir det bio, ska se filmen The Happening och hoppas på att den är bra. Är dock lite skeptisk för jag tycker att den verkar ha samma amerikanska Hollywood-tema som alla andra filmer i den genren har haft den senaste tiden. Det utspelar sig till största del i New York (såklart!) och helt plötsligt dyker det upp ett virus som slår ut största delen av stadens befolkning och sedan är där en man som i princip helt själv räddar mänskligheten. Detta tema är ständigt återkommande vilket är ganska tråkigt. Ska dock försöka vara positiv och hoppas på att jag i princip har helt fel. Återkommer med omdömme senare ikväll!

Kungen av tidiga morgoninlägg



Det här med blogginlägg tidigt på morgonen börjar verkligen bli min grej känner jag. Men vad ska man egentligen göra när tankarna bara snurrar och svåra frågor som "varför blev det just såhär?" dyker upp? Sova är inte den lättaste lösningen iallafall.
Det är då youtube brukar bli räddningen eftersom de flesta ligger och sover vid den här tiden, alla kan ju inte vara nattugglor liksom. Hittade den här videon som jag fastnade för, kanske inte vidare kul slut men jag gillar den ändå. Väldigt attitydrik och det tycker vi om! Eller?

Senare idag blir det stranden med Emma plus några av hennes polare från Kvidinge och kanske några av mina polare. Återstår att se men hoppas på fint väder iallafall!



Studentnatt 08

Festmoralen var verkligen på topp i Helsingborg ;)

Sanna fick vara modell här för min symbolisering av årets studentkväll! ;)



Äntligen funkar min blogg igen som den ska, det tog tid men nu är man äntligen tillbaka! Inte för att jag hade orkat skriva något innan idag med tanke på min bakfylla, som är resultatet av en hård festnatt i torsdags, men man tycker ju ändå att saker och ting ska fungera.

Nu kanske ni undrar vad jag är för en lodis som sitter och super mig full en torsdag? Det råkar vara så att det var student i Helsingborg och självklart hängde man ju på polarna som tog studenten. Har man väl tagit studenten en gång så vill man bara göra om det så gott det bara går liksom. Förfest och firande hos en kompis i Höganäs och sen utgång i Helsingborg som varade fram till 5-tiden på morgonen då jag fick skjuts av en polare hem.
Vi träffade även en mycket söt tjej som också festat ordentligt och förjäves försökte få tag på en taxi. Eftersom både jag och Henke är riktiga gentlemen så erbjöd vi den här tjejen såklart skjuts, dock verkade hon nästan vara en aning rädd för oss men till sitt gav hon med sig och hängde på.

Över lag sjukt rolig kväll men dock märkte jag att 89orna festade sämre än vad vi gjorde för ett år sen, det är nästan så att man blir lite besviken. Många som åkte hem relativt tidigt och vid fem när man själv kände att det var dags att ge sig så var stan nästan tom, verkligen sorgligt att se. Min bild här ovan beskriver festmoralen i Helsingborg just denna kväll. Man får ju hoppas att det beror på en hård inledning och en rejäl förfest innan utgången.


Solen tittar fram


Såhär i tider för USA:s presidentval dyker det alltid upp humoristiska saker på nätet, här är en av dem. Enjoy!


Har haft två välbehövliga lediga dagar utöver helgen. Hur skönt som helst att bara slappa i detta soliga vädret. Har spenderat båda två på gröningen i Helsingborg på en handduk och helt insmord i sololja, väldigt lyckat resultat! Imorgon är det dock dags att jobba igen, bara en dag den här veckan men det är tillräckligt för att man ska tröttna. Man vill ju så gärna bara vara utomhus när solen skiner såhär.

Har iallafall en kul utekväll med alla studenter att se fram emot på torsdag, ska bli sjukt kul!