Organisk trend

image161


Detta är vad vi har att vänta oss framöver i amerikansk film, iallafall om man ska tro aftonbladets nöjesnyheter. Jag tyckte att det lät så roligt när jag läste det att jag var tvungen att lägga upp der här. Snopp är tydligen den nya filmtrenden inom amerikansk filmproduktion.
Personligen föredrar jag dock det gamla hederliga amerikanska stuket med tjejer som springer topless eller med ännu mindre kläder, men det är väl bara naturligt?



http://www.aftonbladet.se/nojesliv/film/article2293825.ab

Det ligger i luften!



Just nu känns det seriöst som att jag har hostat sönder min hals. Allt började i torsdags med lite småhostningar och nu känns det som att jag hostar i princip varannan minut, inte kul alls. 
Man får försöka se lite positivt på det hela, man känner att våren verkligen har kommit för att stanna på allvar nu och det känns grymt skönt. Därför blir det grillning med polarna ikväll, ska bli vädligt mysigt. Kan vara skönt efter en vecka full av arbete på DHL!

Gårdagen var förvånansvärt lugn, första fredagkvällen på evigheter som jag spenderar hemma framför TVn. Faktiskt ganska skönt att bara ligga där på soffan med en mjuk flisfilt över sig och bara  ta det lugnt för en gångs skull. 
Kollade på programmet Talang 2008 och jag måste säga att det var ganska underhållande. Många duktiga människor som faktiskt har en talang men även en massa vrickade typer som verkligen gör allt för att synas. Blev dock besviken över att en av de tävlande inte fick spela Titanic på sin såg men istället fick man höra en lite melodi framförd med ett bowlingklot. Ganska duktigt gjort men ändå smått vrickat.
Det som dock fångade min uppmärksamhet mest var inget märkvärdigt egentligen. En liten flicka på 5 år som skulle rocka rockring och självklart fick full pott i poäng av juryn (videon ovan). Inget speciellt trick egentligen men just för att det var ett barn så blir det helt plötsligt en stor grej. Tydligen främst för att hon var så himla gullig och utstrålade söthet, och jag kan inget annat än att hålla med. Jag är annars inte personen som förespråkar barns medverkan i tv eftersom de sällan gör någon beundransvärd insats men detta var faktiskt väldigt sött!

King of the hemtenta is back!



image160


Ja, då var det dags för ännu en kväll av hemtentaskrivande. Lika roligt som vanligt, ligger och läser igenom alla de två miljoner sidorna som vi ska använda oss av och känner bara att detta kommer att bli en lång kväll.
Dock inte lika lång som sist jag skrev hemtenta. Då började jag tre på eftermiddagen och när jag var klar och hade rättat till det allra sista så var klockan sju på morgonen!
Aldrig mer tänkte jag, nästa gång ska jag ha börjat skriva i god tid men vad blev det? Jo, jag sitter här dagen innan jag ska lämna in och har det mesta kvar. Bra jobbat PG!
Överskriften på tentan är det som jag har lagt in som bild här ovan och jag lovar, det är precis lika roligt som det låter. Må hända att föreläsningarna är intressanta men tentaskrivandet kan rent ut sagt gå och dö!


Detta var dagens fina visdomsord från mig, ska tillbaka till min säng och gräva ner mig bland mina böcker nu!

Ray Ban på ingång!


Jag vet att jag kommer sådär en hel säsong efter egentligen men de har även fått stämplen som tidlösa, så hade inte ett par Ray Ban Wayfarer varit väldigt snyggt nu till våren/sommaren?
Jag har redan ett par Ray Ban Aviator (pilotglasögon) som även de är en tidlös modell men känner för att förnya mig lite. Vad tycker ni?



                                            

 (Tryck på bilderna för att förstora)


 


För övrigt ser dagen ut att gå till tentaplugg för hela slanten, ska verkligen ta tag i det nu. Känns dock lite motvilligt med tanke på att solen skiner ute och man riktigt kan se hur våren sprider sig. Ska försöka läsa effektivt så att även jag hinner njuta av vårvädret.



Lyckospark på mig!


Stand up and shout!




image148


Vilken degig lördag det här har varit! Sov till tre och sen dess har jag suttit här i princip hela tiden. Den här gången går det inte heller på att skylla på någon hård utgång eftersom gårdagen var en väldigt lugn kväll utan en massa yrande och drickande i massvis. Grattis än en gång på 20-årsdagen Rasmus, hoppas att du blev nöjd med kvällen!

Har hunnit med att se en bra film iallafall, Rock Star. Handlar om en kille med stora rockstjärnedrömmar som tar chansen att gå med i ett av de stora rockbanden och satsar allt för detta. Riktigt bra film innehållande sjukt bra musik!

För övrigt borde jag skriva på min hemtenta idag men har jag gjort det? Icke! Jag är nog sämst i världen på att komma igång med saker. Det kommer en dag imorgon också är mitt motto gällande det mesta och imorgon måste jag verkligen börja om jag inte vill slita sönder mig själv på måndag.

Ge mig en lyckospark och få mig att komma igång tack?

You are never coming home


Jag vet, det är för tidigt på morgonen men kände ändå för att göra ett litet betydelselöst inlägg. Sitter just nu och lyssnar sönder låten The Ghost Of You med My Chemical Romance. Så otroligt bra låt med den mest beskrivande texten ever typ! Man känner sig så träffad av den på något vis. Vad tycker ni?



 

I never said I'd lie and wait forever
If I died, we'd be together
I can't always just forget her
But she could try

At the end of the world
Or the last thing I see
You are
Never coming home
Never coming home
Could I? Should I?
And all the things that you never ever told me
And all the smiles that are ever ever...
Ever...

Get the feeling that you're never
All alone and I remember now
At the top of my lungs in my arms she dies
She dies

At the end of the world
Or the last thing I see
You are
Never coming home
Never coming home
Could I? Should I?
And all the things that you never ever told me
And all the smiles that are ever gonna haunt me
Never coming home
Never coming home
Could I? Should I?
And all the wounds that are ever gonna scar me
For all the ghosts that are never gonna catch me

If I fall
If I fall (down)

At the end of the world
Or the last thing I see
You are
Never coming home
Never coming home
Never coming home
Never coming home
And all the things that you never ever told me
And all the smiles that are ever gonna haunt me
Never coming home
Never coming home
Could I? Should I?
And all the wounds that are ever gonna scar me
For all the ghosts that are never gonna...




Jag tänker på dig och det gör ont.

Hey Mister Destiny!

image147


Sorry att jag inte har skrivit på ett tag men ska jag vara helt ärlig så har jag verkligen inte orkat, ska ändå försöka att uppdatera er på det mesta som har hänt sen senast jag skrev. 
Helgen som har gått har i princip bara innehållit en massa festande. I fredags firade Sanna, den lilla plutten, sin 19-årsdag även om hon själv misslyckades att ta sig till stan från sin egen förfest pga. för mycket dricka. Dock hade vi roligt ändå och jag kan säga att jag nog söp för Sanna på krogen också! Lyckades bli lite filmstjärna på kuppen också i form av två stycken några minuter långa videoklipp som en polare filmade när vi tog bussen hem. Var ni hittar dem tänker jag inte säga men man kan ju säga att det slank ut både det ena och det andra under tiden har filmade. 

På lördagen var det konsert i Klippan för poprockbandet Future Idiots (bilden ovan) skulle spela. Även om publiken anske kunde jämföras med en död fisk och lokalen kändes som om den var mer anpassad för ett 90-årskalas än en konstert så gjorde grabbarna verkligen sitt allra yttersta och konserten blev så bra det bara kunde bli! Efter detta blev det en yr tripp till Helsingborg som slutade med att vi hamnade i en källare på Eskilsminne där vi satt och snackade skit tills bussen skulle gå vid halv tre. 

Shit vad ointressant inlägg, men det blir lätt så när man bara ska sammanfatta en helg. Lovar att det kommer bättre grejer snart!

Nerstampad i marken


Ibland är det verkligen jobbigt att vara enkelspårig, att ställa in sig på något och verkligen tro att det ska bli så. Sen blir det alltid en hård smäll när man vaknar upp ur sin dröm och upptäcker att det som var så självklart har varit utom räckhåll enda från första början. Så blev det för mig igår iallafall, en sak som jag ganska länge hoppats på krossades på mindre än 10 sekunder. 

Varför ska detta just hända mig kan man fråga sig?

Aja, the show must go on! Jobb idag och jag är verkligen inte på G för det alls, är inte på G för något alls om jag ska vara helt ärlig men vad man kan göra? Man är fast i en on cirkel som kallas vardag som bara maler sönder en och allt det som betyder något för en. Så känns det just nu iallafall, detta tär verkligen på mitt annars stora självförtroende och min enorma självkänsla. Återstår att se var man slutar.

Det kan ju inte sluta värre en videoklippet jag hittade igår iallafall. Detta ska föreställa Irlands bidrag till Eurovision Song Contest 2008. En aning udda är en jävligt bra beskrivning!




Efter ett "långt" bloggavbrott..



Äntligen går det att skriva på bloggen igen!

Kalla mig nörd men jag har faktiskt saknat det. Känns bra att få skriva av sig såhär ibland, vilket man inte har kunnat göra de senaste dagarna. För övrigt är allting bara bra med mig, har lagt en helg av festande bakom mig och för ovanlighetens skull har den inte bidragit med någon ångest över huvud taget. Bra jobbat Fredrik!

Och just det, jag har ju tagit körkort också. I fredags runt nio efter en väldigt skakig bilrunda fick jag beskedet att jag hade klarat uppkörningen. Hur detta gick till? Fråga mig inte men glad blev jag iallafall. Äntligen kör jag lagligt utan att behöva ha handledare med mig.
Självklart firade jag det med fest! En hemmafest i Vallåkra blev destinationen för kvällen, faktiskt riktigt roligt. Detta festande följdes dagen efter av en utgång med folket på jobb som verkligen var över alla förväntningar. Vi började förfesta vid fem lördagkväll och sedan flöt allting på med mat och dricka fram till fem morgonen därpå när jag och min arbetspolare Fredrik till sist gav upp, efter att allt hade stängt, och ringde efter skjuts hem. Verkligen en trevlig och sjukt crazy kväll!

Gårdagskvällen (måndag) gick åt till att sitta på föreläsning i Lund, snart hemtenta igen och jag känner redan hur det ilar i ryggraden av blotta tanken men sådant är livet. Fick ju en härlig eftermiddag tillsammans med världens härligaste tjejer (Matilda, Ica och Della) så jag ska egentligen inte klaga ;)


image146

Visst var vi på G i lördags ;)
Partykungarna Fredde och Fredde som festade hela natten långt efter att resten hade stuckit hem!